English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Έλα

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, από το 2004 που πρωτοεμφανίστηκε μέχρι σήμερα, να αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και πολλά υποσχόμενα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας. Σʼ αυτό το χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Αντώνη Ρέμο ,τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Διονύση Τσακνή, τον Φίλιππο Πλιάτσικα, τους Onirama, ενώ έχει ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Δημήτρη Μητροπάνου, του Μανώλη Λιδάκη και του Μπάμπη Στόκα.

Ολα αυτά ως εισαγωγή που κρίνεται απαραίτητη για ένα νέο πρόσωπο που κατάφερε να υπάρχει δυναμικά χωρίς να έχει προσωπική δισκογραφία. Αλλά ήρθε η ώρα και γι αυτό.

Πρώτο προσωπικό album λοιπόν για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με ισχυρές υπογραφές: Αντώνης Μιτζέλος, Λίνα Δημοπούλου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Σταύρος Λογαρίδης, Νίκος Μωραϊτης, Sunny Μπαλτζή, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Κίτρινα Ποδήλατα, Κώστας Τζάνος, Τρύφων Κουτσουρέλης, Αχιλλέας Διαμαντής, αλλά και μια διασκευή στο «Τικ, τακ του ρολογιού», του Λάκη Παπαδόπουλου και της Μαριανίνας Κριεζή.

Λίστα τραγουδιών:

01 ΕΛΑ - Συμμετέχει ο Πάνος Μουζουράκης
02 ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ
03 ΤΟ ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΟΥ ΡΟΛΟΓΙΟΥ - Β' φωνή ο Λάκης Παπαδόπουλος
04 ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (LASCIALA ANDARE)
05 ΤΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ
06 ΜΙΚΡΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ
07 ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
08 ΜΗ ΡΩΤΑΣ
09 ΔΕ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ
10 ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΖΩΗ

1 scary σχόλια:

Πανος Μουζουρακης aka το γομαρι απο τους Stavento σε ενα πραγματικα ομορφο ροκ τραγουδι.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More