English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

Maraveyas Ilegal @ Σταυρος του Νοτου (+live εμφανισεις)

Μετα την κυκλοφορια του προσφατου ομωνυμου δισκου, οι Maraveyas Ilegal εμφανιζονται καθε Δευτερα στον Σταυρο του Νοτου.

Εκτακτως θα εμφανιστουν ακολουθως:

03/11 Mylos, Thessaloniki
04/11 Mylos, Thessaloniki
05/11 Katerini
06/11 Volos
07/11 Stage, Larisa
08/11 Patra

Ενα μικρο βιογραφικο αποσπασμα της Χριστιαννας Φινε για τον Μαραβεγια: "Το 96 φοιτητής στην Ιταλία σχημάτισε τους X-Darawish, ένα πολυεθνικό σχήμα με Έλληνες, Ιταλούς και Αλγερινούς μουσικούς, με το οποίο ηχογράφησε δυο cd, εκ των οποίων το τελευταίο 'una ratsa μια φάτσα' (FM records, il manifesto) πούλησε 15.000 αντίτυπα σε Ελλάδα και Ιταλία, όπως αναφέρει στο βιογραφικό του. Έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλά φεστιβάλ, με κορυφαίο Dranouter Folkfestival του Βελγίου, το 1999, όπου συνυπήρξε στην ίδια σκηνή με τους Nick Cave, James Taylor, Levellers κ.α."

Ο Κωστης Μαραβεγιας ειναι ενας πολυ αξιολογος μουσικος τον οποιο ειχα πετυχει ενα μεσημερι στην ΝΕΤ, στην εκπομπη της Μπηλιως Τσουκαλα. Μου τραβηξε αμεσως την προσοχη, οχι οι μουσικες του ικανοτητες - οι οποιες ειναι πραγματικα εξαιρετικες, η ευχαριστη παρουσια του αλλα και το γεγονος οτι πραγματικα χαιροταν αυτο που εκανε, την καθε στιγμη της παρουσιας του. Ειμαι σιγουρος οτι οι συναυλιες, αλλα και οι Δευτερες, θα ευχαριστησουν οσους αποφασισουν να τον τιμησουν με την παρουσια τους.

edit:
  • Οι φωτογραφιες εχουν ως πηγη το site Maraveyas.net
  • Το αποσπασμα κειμενου "..." εχει ως πηγη το avopolis.gr

2 scary σχόλια:

Φιλτατε Κωστη ευχομαι να δουμε συντομα και μια ελληνικη version του απλου και ομορφου site σας (το οποιο ειναι φτιαγμενο με Mac παρακαλω!).

Θετικο το γεγονος οτι στο site μπορουμε να δουμε πληθως φωτογραφιων αλλα και να ακουσουμε τραγουδια της δουλειας τους, αναμεσα στα πολλα extras που μας προσφερουν.

Ο Κωστής μας έστειλε το εξής κείμενο (μέσω FB):

"Δυστυχως δεν μπορεσαμε να φτασουμε χθες στην Κατερινη και γυρισαμε πισω. Σημερα δεν ξεκιναμε καν για Θεσσαλονίκη, οπότε το σημερινό live στο Orient αναβάλεται για το Σάββατο 31 Ιανουαρίου. (Orient τηλ. 2310 244623)

Δηλαδή την επόμενη εβδομάδα Σαλονικιότικο 2ημερο στο Orient! Παρασκευή και Σάββατο 30-31!(όπως και να έχει θα ανέβουμε, έστω και με αεροπλάνα και βαπόρια)

Τώρα το live στα Γιάννενα αύριο Σάββατο 24/1 θα γίνει πιθανότατα αφού προς τη Δυτική Ελλάδα δεν φαίνονται προβλήματα μετακινήσεων.

Συνεχίζουμε και κανονικά στο Σταυρό του Νότου κάθε Δευτέρα μέχρι να βαρεθούμε.(κι εμείς κι εσείς)

Hasta la victoria agroti..."

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More