English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

REM: They did call it a day.. Η μεγαλη παυση εργασιων.


Οι R.E.M. εχθες το βραδυ ανακοινωσαν λιτα και κομψα τη διαλυση του συγκροτηματος.
Ας δουμε αναλυτικα τι μας εστειλαν:
"Στους φιλους και τους fans:
Ως R.E.M., ως μακροχρονιοι φιλοι και ως συν-συνωμοτες αποφασισαμε να σταματησουμε ως συγκροτημα.
Αποχωρουμε με μεγαλη αισθηση ευγνωμοσυνης, οριστικοτητας και καταπληξης για ολα οσα εχουμε καταφερει.
Προς οποιον ευαισθητοποιηθηκε απο τη μουσικη μας, τις πιο θερμες μας ευχαριστιες για την ακροαση."
-R.E.M.
Aκολουθουν οι μεμονωμενες δηλωσεις των μελων,

MIKE
"Κατα τη διαρκεια της τελευταιας μας περιοδειας, και ενω ηχογραφουσαμε το Collapse Into Now, σκεπτομενοι την προοπτικη ενος "greatest hits" ρωτησαμε τον εαυτο μας 'Τι (ειναι) επομενο?' Δουλευοντας πανω στην μουσικη και τις αναμνησεις μας τρεις δεκαετιες τωρα ηταν ενα φοβερο ταξιδι. Συνειδητοποιησαμε οτι αυτα τα τραγουδια τραβηξαν τη γραμμη στα 31 χρονια δουλειας.
Ειμασταν παντα ενα συγκροτημα με την πραγματικη του εννοια. Αδελφια που πραγματικα αγαπουν και σεβονται ο ενας τον αλλον. Αισθανομαστε και καπως πρωτοποροι σε αυτο, δεν υπαρχουν διαφωνιες, αποχωρησεις ή δικηγοροι να λογομαχουν.
Αυτη την αποφαση την πηραμε παρεα, με αγαπη και με τεραστιο ενδιαφερον ο ενας για τον αλλο.
Η χρονικη στιγμη μοιαζει σωστη."
MICHAEL
"Ενας σοφος αντρας ειχε καποτε πει 'η τεχνη του να δινεις το παρον σε ενα παρτυ ειναι να γνωριζεις το ποτε πρεπει να φυγεις'.
Χτισαμε κατι μοναδικο μαζι. Εμεις το καναμε αυτο. Και τωρα προκειται να φυγουμε μακρια του.
Ελπιζω οι fans να συνειδητοποιουν οτι δεν ειναι μια ευκολη αποφαση. Ομως, ολα τα πραγματα πρεπει να τελειωσουν, και θελαμε να το κανουμε σωστα, με το δικο μας τροπο.
Θελουμε να ευχαριστησουμε ολους τους ανθρωπους που βοηθησαν τους R.E.M. τα τελευταια 31 χρονια. Την πιο θερμη ευγνωμοσυνη σε οσους μας επετρεψαν να το κανουμε. Ηταν καταπληκτικα."
PETER
"Ενα απο τα πιο σπουδαια πραγματα στους R.E.M. ηταν το γεγονος οτι τα τραγουδια και οι δισκοι ειχαν τη ιδια σημασια για τους fans με αυτη που ειχαν για εμας τους ιδιους. Ηταν και ακομα ειναι σημαντικο να ειμαστε σωστοι απεναντι σας. Το να ειμαστε ενα μερος της ζωης σας ηταν ενα απιστευτο δωρο. Σας ευχαριστω.
Ο Mike, Michael, Bill, Bertis κι εγω φευγουμε ως φιλοι. Το ξερω οτι θα τους βλεπω στο μελλον οπως γνωριζω οτι θα βλεπω οποιονδηποτε μας ακολουθησε και υποστηριξε ολα αυτα τα χρονια. Ακομα κι αν προκειται για το διαδρομο του τοπικου δισκαδικου ή το πισω μερος ενος club παρακολουθωντας ενα συγκροτημα 19χρονων να προσπαθει να αλλαξει τον κοσμο."

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More