English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Max Payne 3 - Το πρώτο trailer βλέπει το φως της μέρας.

Το 2001, οι λάτρεις των παιχνιδιών δράσης έλαβαν για πρώτη φορά στα χέρια τους το εργαλείο του "bullet time". Ευρέως γνωστό από το '99 λόγω του Matrix, το bullet time επέτρεπε στον παίκτη να αλλάζει, στιγμιαία, την ταχύτητα του παιχνιδιού και να εκτελεί ακροβατικές κινήσεις αποφεύγοντας σφαίρες και εξουδετερώνοντας τους εχθρούς του. Πρωταγωνιστής ο Μax Payne, ένας αστυνομικός στην αναζήτηση απαντήσεων και εκδίκησης.

To 2003 ο Max επέστρεψε σε ένα παιχνίδι με χαρακτηριστικά "noir". Το Max Payne 2 - The Fall of Max Payne δεν κατάφερε να πείσει όσο ο προκάτοχός του, κάτι που αντικατοπτρίστηκε και στις πωλήσεις.

Περάσανε οχτώ χρόνια από τότε. Οχτώ χρόνια στα οποία οι περισσότεροι λάτρεις της σειράς έσβησαν από το μυαλό τους τα άσχημα, κράτησαν τα καλά και κυρίως κράτησαν ζωντανή την ελπίδα ότι θα ξαναδούν τον ήρωα σε ένα νέο κεφάλαιο. Μέχρι πριν μερικές μέρες το μόνο δείγμα που είχαμε στα χέρια μας ήταν εικόνες από concept art, που απεικόνιζαν έναν Μax Payne πλήρως αλλαγμένο, με ξυρισμένο κεφάλι, μούσια και μια φυσική κατάσταση που σε καμία περίπτωση δε θύμιζε το παρελθόν του. Τι είχε συμβεί στον Max? Ένα πρώτο trailer μας δίνει επιτέλους περισσότερες πληροφορίες..


Το βιολί παίζει το χαρακτηριστικό θέμα της σειράς, ενώ η φωνή του Payne διηγείται. Βρισκόμαστε στο Sao Paolo, στη Βραζιλία, όπου ο πρωταγωνιστής δουλεύει πλέον ως ιδιωτική ασφάλεια. Στόχος του να προστατέψει μια κοπέλα η οποία καταλήγει στα χέρια απαγωγέων. Κυριευμένος από το ποτό κι από την μεμψιμοιρία, ο Max αποφασίζει να σπάσει τα ψυχολογικά δεσμά του και πάρει τα θέματα στα χέρια του. Ξυρίζει το κεφάλι του και αναλαμβάνει δράση.

Το trailer θυμίζει έντονα το "Man on Fire" έναν από τους πιο μεγαλειώδεις ρόλους δράσης του Denzel Washington. Επίσης, αναπόφευκτα έρχεται στο μυαλό μας ο αγαπητός Zach Galifianakis από το ρόλο του στο Hangover 2, όταν ο Payne κοιτάζεται στον καθρέφτη με το νέο του, πλέον, look και σκέφτεται "this was a hell of a hangover".

Το παιχνίδι προβλέπεται ότι θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο του 2012.

Επίσημο site:  Rockstar Games - Max Payne 3

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More