English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Street Fighter X Tekken [HD gameplay trailer]

Μετά το μεγάλο crossover γεγονός της χρονιάς, το Marvel VS Capcom 3 και τη συνέχεια του στις 15 Νοεμβρίου με την Ultimate έκδοσή του, η Capcom κινείται προς ολοταχώς για το επόμενο μεγάλο crossover. Μετά από πολλά χρόνια οι λάτρεις των fighting games θα μπορέσουν να δουν δύο μεγάλα franchises του χώρου να συγκρούονται στο Street Fighter X Tekken.

Το παιχνίδι βασίζεται στη μηχανή του Street Fighter IV, μα θα'ναι εμπλουτισμένο με μερικά καινούρια χαρακτηριστικά gameplay. Κάποια από αυτά περιγράφονται στο παρακάτω trailer το οποίο πρακτικά είναι χωρισμένο σε τρία διαφορετικά κομμάτια: το πρώτο επικεντρώνεται στους χαρακτήρες του Street Fighter ενώ το δεύτερο επικεντρώνεται στους χαρακτήρες του Tekken, κάτι που διακρίνεται ακόμα κι από την αλλαγή της μουσικής.


Το τρίτο κομμάτι του trailer είναι αυτό που ουσιαστικά παραθέτει τα καινούρια χαρακτηριστικά gameplay. Το πρώτο είναι το 2 on 2 tag battle, κεντρικό στοιχείο του κλασσικού Tekken Tag Tournament.
Το Scramble mode θα βάζει μέχρι και τέσσερις παίκτες στην ίδια οθόνη, σε μια μάχη "όλοι εναντίων όλων". Το τρίτο χαρακτηριστικό είναι το Briefing, πρακτικά αποτελούμενο από βελτιώσεις στο σύστημα training του Street Fighter IV.
Πλέον κάποιος θα μπορεί να εξασκείται με ένα φίλο του, ακόμα και online, σε μια ατέλειωτη μάχη χωρίς απώλεια ενέργειας ή αντίστροφη μέτρηση.
Μοναδική "διακοπή" μπορούν να αποτελέσουν οι προκλήσεις για μάχη από νέους παίκτες από κάποιο άλλο σημείο του κόσμου.
Το τελευταίο, και πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό, ονομάζεται "Pandora". Πρόκειται για ένα είδος ενεργειακής δύναμης, πηγή της οποίας είναι ένας μυστηριώδης κύβος που ανακαλύφθηκε στην καρδιά ενός μετεωρίτη. Η δύναμη αυτή ενεργοποιείται σε έναν από τους δύο παίκτες αν "θυσιαστεί" ο συμπαίκτης του και αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο "κατανομής των δυνάμεων" σε ζευγάρια παικτών διαφορετικών επιπέδων.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More