English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Metallica @ Rock N' Roll Hall of Fame [full HQ video (ceremony & songs)]

Οι Metallica παρουσιαστηκαν απο τον εκπληκτικο μπασιστα των Red Hot Chili Peppers, τον Flea. Με βαμμενο μπλε μαλλι και φορωντας ενα vintage tshirt των Metallica, ο Flea αναπολει την πρωτη φορα που ακουσε την μουσικη του συγκροτηματος, το 1984 οταν βρισκοταν σε περιοδεια με τους Peppers. 3 το πρωι, κουρασμενος, μεσα σε ενα βαν και εχοντας σιχαθει το να βρισκεται συνεχως στον δρομο ο Flea χαρακτηριστικα λεει, "..ερχοταν αυτη η μουσικη απο το ραδιοφωνο, και δεν μπορουσα να πιστεψω οτι αυτη πραγματικα υπηρχε!". Συνεχισε λεγοντας, "..ηταν λες και ζουσα σε εναν κανονικο κοσμο οπου ηξερα τα παντα που ακουγοντουσαν στο ραδιοφωνο και ξαφνικα το μυαλο μου τρελαθηκε απο αυτο το πανεμορφο, βιαιο πραγμα το οποιο δεν ηταν ομοιο με τιποτα απο οτι ειχα ακουσει στην ζωη μου".
Οι Hetfield και Ulrich αγκαλιαστηκαν επι σκηνης αφου πρωτα απευθυνθηκαν στο κοινο και ευχαριστησαν απο κοινου τους οπαδους και τους φιλους που ακολουθουν το συγκροτημα ολα αυτα τα χρονια, στα καλα και στα κακα τα οποια περιλαμβαναν τον θανατο του Cliff Burton...
O Hetfield ευχαριστησε καποια συγκροτηματα που θα ηθελε να δει ως τα επομενα στο Hall of Fame, οπως οι Kiss, Rush, Deep Purple, Thin Lizzy, Ted Nugent, Iron Maiden,  Judas Priest, Motorhead. Αφιερωσε το βραβειο στους νεαρους μουσικους που προσπαθουν να πραγματοποιησουν το ονειρο τους. "Μεγαλο ονειρο και τολμηστε να αποτυχετε", ειπε. "Σας προκαλω να το κανετε. Γιατι αυτο ακριβως ειναι η ζωντανη αποδειξη οτι ειναι εφικτο να κανεις ενα ονειρο, πραγματικο".
Οι Metallica επαιξαν τα Master of Puppets και Enter Sandman παρεα με τον πρωην μπασιστα του συγκροτηματος, Jason Newsted και τον Robert Trujillo (ηταν δηλαδη ενα 5μελες συγκροτημα!). Επισης, στο τελος της βραδιας εγινε ενα jam-εκπληξη στο τραγουδι "Train Kept A Rollin'" παρεα με τους RED HOT CHILI PEPPERS' Flea, LED ZEPPELIN's Jimmy Page, AEROSMITH's Joe Perry και τον Jeff Beck.

Βεβαια, οι Scary Greeks για ολα αυτα εχουν και τα αντιστοιχα βιντεο τα οποια μοιραζονται ευθυς αμεσως σε HQ ποιοτητα:

Flea Inducts Metallica into Rock & Roll Hall of Fame
Cliff Burton's Dad at Metallica Rock & Roll Hall of Fame Induction
Metallica live in Rock and Roll Hall of Fame 2009 (Speech) 1/2
Metallica live in Rock and Roll Hall of Fame 2009 (Speech) 2/2
Metallica - Master Of Puppets (Live Rock and Roll Hall of Fame 2009)
Metallica - Enter Sandman (Live Rock and Roll Hall of Fame 2009)
The 2009 Rock and Roll Hall of Fame All-Star - Train Kept 'a Rolling All Night Long

πηγή (μετάφραση από): Blabbermouth.net

4 scary σχόλια:

Δεν θελω να μεινω στις ομιλιες πολυ, αν και μου εκανε εντυπωση το ποσο συγκινημενος ηταν ο Newsted αλλα και το ποσο χαρουμενος ο Hetfield (ο οποιος θα μπορουσε ανετα να το γυρισει στην πολιτικη με τετοια ευφραδεια), οσο στο γεγονος οτι επειτα απο τοσα πολλα χρονια οι Metallica επαιξαν εχοντας στο πλευρο τους τον Jason, με τα υπεροχα φωνητικα του (ποσο! μας ελειψε αυτο).. Κι οχι μονο δεν εγινε διακριση, αλλα τα παλικαρια επαιξαν με 2 μπασιστες..

Και αν αυτο δεν ηταν αρκετο για καποιους, το τελευταιο cover-tribute τραγουδι εχει επι σκηνης 3 μπασιστες (+Flea) και 6 κιθαρες! χωρις να χασει ουτε νοτα στον ρυθμο και την μελωδια..

Μοναδικη βραδια και πολυ ζηλευω που δεν ημουν απο τους τυχερους των παρευρισκομενων..

Με απάλλαξες από τον "κόπο" της αναζήτησης των βίντεο!!! Θενξ!!
Και χάρηκα πραγματικά που ξαναείδα τον Newsted μαζί με τους Metallica!

Οντως ηταν πολυ συγκινητικο.. Ο Jason ειναι πραγματικα πολυ καλος χαρακτηρας και λατρευει την μουσικη :)

Με το addon downloadhelper του Firefox ή το site keepvid.com, τα βιντεο μεταφερονται και στον υπολογιστη αυτου που τα θελει δικα του :p Προτεινω το 1ο ωστε να κατεβασετε την HQ ποιοτητα.

Μολις το κατεβασα σε αναλυση 1080i.. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑπιστευτο! μονο αυτο :\ Το συνιστω με κλειστα ματια.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More