English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

2 νέοι φίλοι για τους Scary Greeks και 1 εκπληκτικό project - έκπληξη!

Ιδρυτικος σκοπος των Scary Greeks ηταν η ενημερωση των αναγνωστων και η δημιουργια μιας κοινοτητας φιλων, μιας μεγαλης οικογενειας. Οταν οι Scary Greeks πηραν την μορφη του blog, η αληθεια ειναι πως ολα ξεκινησαν απο το μηδεν. Οι ιδρυτες και η αρχικη παρεα παραμενουν ως εχει, ομως οι φιλοι ειναι πλεον διαφορετικοι! 
Δεν μας ενωνει μοναχα ενα συγκροτημα, ακομα και αν αυτο ειναι το μεγαλυτερο και το καλυτερο (βλεπε Metallica). Πλεον, εχουμε πολλα περισσοτερα θεματα προς συζητηση, παρουσιαση και ενημερωση! Ταινιες, σειρες, μουσικη, δισκοι, συναυλιες, τεχνολογια και gadgets, παιχνιδια! Οσο α-συνδετα και αν μοιαζουν, τοσο πιο πολυ μας ενωνουν στην πραγματικοτητα...
Σε αυτο το μοναδικο ταξιδι ανακαλυψαμε και αλλα blogs με θεματα εκπληκτικα και συγγραφεις που καποιες φορες εμοιαζαν να αντιγραφουν τις ανειπωτες σκεψεις μας. Αυτους αποφασισαμε να στηριξουμε στο μερος "Συνδεσεις" των Scary Greeks με την τιμητικη κατηγοριοποιηση "blogs:" πριν απο το ονομα του ιστολογιου των.

Μεσω ενος εξ αυτων, ανακαλυψαμε και γιναμε μελοι μιας νεας και νεανικης κοινοτητας που αμεσως μας δεχθηκε με θερμη και φιλια. Το Keep On Blogging αποτελει ενα portal στο οποιο ο καθενας μπορει να γραψει την αποψη/θεση του σε μια πληθωρα κατηγοριων μεσω του καλα οργανωμενου forum. Το σιγουρο ειναι πως θα βρεθει αμεσως καποιος να αποκριθει σε φιλικο τονο και συντομα ενας διαλογος να γεννηθει. Εκτος αυτου, εχετε την δυνατοτητα αναζητησης ιστολογιων ανα κατηγορια (για να μην χαθειτε στο ηδη χαος μιας google αναζητησης) αλλα! και να δηλωσετε το δικο σας ιστολογιο ωστε να γινει γνωστο σε νεους αναγνωστες.
Στα πλαισια αυτης της γνωριμιας, αποφασισαμε να συνεργαστουμε στον τομεα της μουσικης ενημερωσης (news) με το φρεσκο blog "I taste... music" της φιλης Strange little girl. Αρκετα απο τα music news των Scary Greeks, θα μοιραστουν με το προαναφερθεν ιστολογιο ενω εχουμε γινει φανατικοι αναγνωστες του καθως ηδη υπαρχουν και θα υπαρξουν εκπληκτικες παρουσιασεις αγαπημενων συγκροτηματων, οπως για παραδειγμα οι Pink Floyd, ενα κενο που υπαρχει στους Scary Greeks. Κατα ενα περιεργο τροπο λοιπον, τα δυο αυτα ιστολογια αλληλο-συνδεονται στο ευθραστο μουσικο μερος.

Για το τελος, με τεραστια ποσοτητα περηφανειας, παρουσιαζουμε το Mannaggia. Γεννηθηκε εξ ημας, καθως αποτελει δημιουργια του γνωστου και αγαπημενου Enfant Terrible, webmaster/administrator και σχεδιαστη των αρχικων Scary Greeks και του αντιστοιχου fan club. Δεν θα πουμε πολλα περισσοτερα καθως προκειται για εναν απο εμας, ομως τοποθετουμε το ονομα μας ως εγγυηση για την ποιοτητα των προιοντων που προσφερει.
Mannaggia
Και δεν θα μπορουσαμε να το ειχαμε πραξει, εαν δεν το δοκιμαζαμε πρωτα! Βλεπετε, στο Mannaggia μπορειτε να φτιαξετε ΜΟΝΟΙ σας το tshirt (ή καποιο αλλο απο τα πολλα προϊοντα που ειναι διαθεσιμα οπως ομπρελλες!, κουπες κτλ) με το σχεδιο που επιθυμειτε, στο χρωμα που σας αρεσει, με την γωνια κλισης που εσεις θα επιλεξετε και φυσικα με οποιοδηποτε κειμενο θελετε να υπαρχει επανω του!
Με το που εγκριθει η παραγγελια, το tshirt θα φτασει στην πορτα του σπιτιου σας σε μια ακρως προστατευτικη συσκευασια, με ενημερωτικο φυλλαδιο περιποιησης και.. τελεια σιδερωμενο!

Ως Scary Greeks και εχοντας σοβαρο λογο και απεριοριστη σιγουρια για τα οσα εχουν ηδη γραφει, σας προσκαλουμε να ενισχυσετε, υποστηριξετε και ενδυναμωσετε τα παραπανω με ολες σας τις δυναμεις.

Ο,τι καινουριο δημιουργειται με αγαπη και σεβασμο, θα εχει παντα την υποστηριξη μας.
Φιλικα και με σεβασμο στα πνευματικα δικαιωματα,
Scary Greeks

8 scary σχόλια:

E psit nai esy o Stroggylos mias kai anaferthikes stous Metallica os to kalytero sygkrotima gia ese go and checkout mia apo tis kalyteres diafimiseis gia eme pou exo dei teleutaia stin tv edo stas USA gia tous Metallica eis Guitar Hero!

Paizoun oi kalyteroi coaches ton Panepistimiakon omadon! Anamesa stous coaches einai o dikos mas o Roy Williams (terma aristera) pou odigei to UNC ston teliko tou Final 4 tou panethnikou kollegiakou protathlimatos! (Oi alloi einai o Krzyzewski terma dexia, o Pitino, ki o Knight o fonaklas pou exei bgei sti syntaxi)! Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=8LWhV-Wr-RM

Se eipa na me kaneis epitimo melos me kathikonta kataskopeias en USA de me akouges! Ciao and take care!

σε ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογιαααααααα!!!!!!!

metallica rulez
θα χτυπησω κ guitar hero: metallica
κ θα το λιωσω

ωραιο κ το σαιτ για τα t-shirts

ευχαριστουμε για την αναφορα στο φορουμ!απο τα καλυτερα φορουμ :)

καλη εβδομαδα

Αλλαξες template ?
Πολυ πολυ καλό αυτο εδω.
Γνωριστήκαμε μεσω του φόρουμ keeponblogging κι εχουμε ανταλλάξει συζητήσεις για διάφορα θέματα.
Χωρίς το φόρουμ ίσως να μην σε πετύχαινα ποτέ.
Η μουσική συνεργασία πολυ σούπερ αφου θα την παρκαολουθώ ακομα κι εγω που απο μουσική ειμαι λίγο οφφ ...
Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και θα τα λέμε μπλογκάροντας και φορουμάροντας.
Καλή εβδομάδα.

Πολύ ενδιαφέρον το νέο μουσικό blog, με πολύ δυνατή αρχή!! Ελπίζω να συνεχίσετε έτσι!
Και το site πολύ ενδιαφέρον.. Θέλω να φτιάξω 4-5 μπλουζίτσες για το καλοκαίρι, θα το τσεκάρω!!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
Τέλειο το ποστ, απο μία αναφορά σε ολα!!! αυτό με τα t-shirts αρκετά καλή ιδέα. Για να δούμε :)

Αχ το Guitar Hero: Metallica ειναι μια πονεμενη ιστορια καθως δεν εχω ιδεα απο μουσικη και παντα ηθελα να γινω drummer.. Στο GH:Metallica για πρωτη φορα κυκλοφορει drum-set με 2 πεταλια ωστε να ανταποκριθει στο αυξημενο επιπεδο δυσκολιας των τραγουδιων που υπαρχουν σε αυτο!

Αγαπητο μου skouliki και λοιποι φιλοι του Keep On Blogging, σιγουρα θα υπαρξουν κι αλλες αναφορες κατα διαστηματα. Ο,τι αξιζει, πρεπει να προβαλεται και να υποστηριζεται.
Αυτη δεν ειναι και η ουσια του blogger? Write, read, dialogue :p

Strange little girl rock on!

Οσον αφορα το Mannaggia, αυτο το καθικι ονοματι Enfant Terrible μας το κραταγε για εκπληξη.. Ηδη φοραω με περηφανεια το πρωτο μου tshirt και για το μηνα Απριλιο πιστευω οτι θα δοκιμασω κατι το διαφορετικο ;)

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More