English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Το Foxlife εκμεταλλευτηκε εμπορικα την δουλεια των "παρανομων" ερασιτεχνικων ομαδων υποτιτλισμου.

"Σε επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς που μεταδόθηκε την περασμένη εβδομάδα από το κανάλι FoxLife, στην αρχή του επεισοδίου, εκεί που εμφανίζονται τα credits των υποτίτλων, εμφανίστηκε το παρακάτω μήνυμα:
"Αποκλειστική διανομή υποτίτλων www.greektvsubs.gr"
Γνωρίζοντας όπως όλοι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε προ μηνών στο συγκεκριμένο και σε άλλα sites που ασχολούνταν με τον ερασιτεχνικό υποτιτλισμό ξένων σειρών για ιδία χρήση, είναι τουλάχιστον παράξενη η εμπορική και επίσημη χρήση υποτίτλων από μία τέτοια πηγή."

πηγή: χρήστης nnn απο το adsl.gr

edit: Το καναλι FoxLife των Nova/OTE/On ηταν απο τα πρωτα που εστραφησαν εναντιων των sites με ερασιτεχνικους υποτιτλους. Οι ερασιτεχνικοι υποτιτλοι δεν ειχαν ποτε εμπορικη εκμεταλλευση για λογαριασμο των ομαδων αυτων, ουτε απεφεραν καποιο κερδος σε αυτες. Βασιστηκαν και βασιζονται στην καλη θεληση και το παθος που χαρακτηριζει τις λιγες και σεβαστες ομαδες υποτιτλιστων. Η εμπορικη εκμεταλλευση οχι μονο καταπατα τις αρχες και τα "ηθη" που προταθηκαν νομικα εναντι των ομαδων ερασιτεχνων μεταφραστων αλλα ειναι παρανομη καθως δεν περιεχει καμμια αδεια εκ μερος αυτων των ομαδων. 
Σοβαροφανεια, απρεπεια, ντροπη.

2 scary σχόλια:

Κατά των άλλων τα λεγόμενα όμως πρέπει να κυνηγηθούν και να κλείσουν οι εν λόγω ιστοσελίδες///

Οχι των αλλων γενικα.. Συμφωνα με τα λεγομενα αυτων που σημερα ΑΚΟΜΑ χρησιμοποιουν την δουλεια αυτων των παιδιων που κρυβονται πισω απο αυτες τις ιστοσελιδες.

Το ΕΣΡ εκτος απο το να κατακρινει την τεχνη και τα ομοφοβικα φιλια, δεν θα επρεπε να επεμβει? οχι συντομα.. αλλα, ΧΘΕΣ.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More