English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

MLS Destinator Mobile Phone Edition (GPS)

H MLS ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Destinator Mobile Phone Edition για όλα τα κινητά τηλέφωνα με ενσωματωμένο δέκτη GPS. Δημοφιλή κινητά της αγοράς, όπως τα Nokia N95, N96, N82, 6110, Samsung i560 κτλ. μετατρέπονται αυτόματα, χωρίς κανένα κόστος συνδρομής ή σύνδεσης με το Internet, σε πλοηγούς με το MLS Destinator.
Πιο αναλυτικά, ο χρήστης απλώς τοποθετεί την κάρτα SD με το MLS Destinator στο κινητό του τηλέφωνο και αυτό είναι αμέσως έτοιμο να τον καθοδηγήσει με φωνητικές οδηγίες στον προορισμό του. Κατά την ανάπτυξη του MLS Destinator Mobile Phone Edition η εταιρεία επικεντρώθηκε στη φιλικότητα προς το χρήστη. Ως αποτέλεσμα, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα από κάθε κάτοχο κινητού τηλεφώνου.

Στα πλεονεκτήματα του MLS Destinator Mobile Phone Edition περιλαμβάνονται ακόμη η τρισδιάστατη απεικόνιση της διαδρομής, η πλοήγηση προς τη διεύθυνση μιας καταχωρισμένης επαφής του κινητού τηλεφώνου ή και τη διεύθυνση που λαμβάνει ο χρήστης μέσω SMS. Επιπλέον, το MLS Destinator Mobile Phone Edition περιλαμβάνει ενημερωμένα γεωγραφικά δεδομένα και καλύπτει το 95% του οδικού δικτύου σε όλη την Ελλάδα και το 80% του οδικού δικτύου της Κύπρου.

πηγή: myphone.gr

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More