English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2008

Guitar Hero: Metallica is announced for 2009 (HQ trailer)

Οι Metallica προσφατως επιβεβαιωσαν οτι το πολυαναμενομενο Guitar Hero: Metallica θα καταφθασει το πρωτο μισο του 2009. Επισημα, "Το γνωριζουμε, ειναι το χειροτερο κρατημενο μυστικο στην ιστορια του rock n roll αλλα εδω ειμαστε τωρα να το επιβεβαιωσουμε οτι πραγματικα θα υπαρξει ενα "ολο-Metallica" Guitar Hero παιχνιδι και θα βγει στο πρωτο μισο του 2009. Θα σας επιτρεψει να παιξετε ως "εμεις" ειτε με ενα μουσικο οργανο ειτε σαν συγκροτημα με εκπληκτικα σκηνικα και διαφορετικους χωρους συναυλιων. Μεσα στους επομενους μηνες θα σας ενημερωνουμε με διαφορες track lists, χαρακτηριστικα και φυσικα το ποτε θα μπορειτε να αγορασετε το παιχνιδι".

Το παιχνιδι θα περιλαμβανει 28 τραγουδια των Metallica αλλα και κομματια των Alice In Chains, Foo Fighters, Queen, Slayer κ.α.

Ο Lars Ulrich ειπε στο The Pulse of Radio οτι εχει ηδη παιξει καποια τραγουδια στο Guitar Hero: World Tour, σπιτι με τα παιδια του. "Ειναι καταπληκτικο", ειπε. "Εχει πολυ πλακα. Επαιξα περιπου 3-4 φορες με τα παιδια μου. Το Cyanide ειναι το πιο ευκολο να παιξεις, με αυτο ξεκιναω. Μεχρι να ερθει η στιγμη να φτασουμε στα υπολοιπα κομματια, τοτε γινεται λιγο πιο περιπλοκο, αλλα 'it's a lot of fun".

Με το που βγηκε το επισημο trailer (19/12), οι Scary Greeks το βρηκαν σε High Quality και φυσικα το μοιραζονται μαζι σας:

1 scary σχόλια:

Γουσταρο!!

Too Bad.. Δε θα βγει στα αγαπημενα μου PC :(

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More