English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Σ. Δρογώσης & Δραμαμίνη @ Σταυρός Του Νότου

O ΣΤΑΘΗΣ ΔΡΟΓΩΣΗΣ και μαζί του το συγκρότημα ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ κάθε Κυριακή στο club του Σταυρού του Νότου.
Έναρξη Κυριακή 9 Νοεμβρίου

Ο Στάθης Δρογώσης και το συγκρότημα Δραμαμίνη παρουσιαζουν την μουσικη παράσταση «Δε σε ξεχνώ» , από τις 9 του Νοέμβρη και κάθε Κυριακή στο club του Σταυρού του Νότου.

Μετά από συνεργασίες ετών με καλλιτέχνες που θαυμάζει, ο εκπρόσωπος της νέας γενιάς τραγουδοποιών Στάθης Δρογώσης, παίρνει τα ηνία και ετοιμάζει για φέτος το χειμώνα μία μουσική παράσταση βασισμένη σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στο υλικό του. Πολύτιμοι συνεργάτες και φίλοι σε αυτήν του την προσπάθεια, το συγκρότημα «Δραμαμίνη» τρία νέα παιδιά από τη Δράμα που έχουν ήδη ένα εντυπωσιακό πρώτο άλμπουμ στις αποσκευές τους.

Ο τίτλος της παράστασης είναι « Δεν σε ξεχνώ» και αφορμή γι’αυτό στάθηκε το ομώνυμο ακυκλοφόρητο, νέο, τραγούδι του Στάθη, με θέμα τη μνήμη και τη λήθη. Έτσι είναι στημένη και όλη η παράσταση, «..με αναδρομές στις μνήμες μας αλλά και σε όσα λησμονήσαμε. Θα θυμηθούμε ανθρώπους που αγαπήσαμε και που τους χάσαμε στο δρόμο…Θα γελάσουμε με τα λάθη μας και θα υποσχεθούμε να τα επαναλάβουμε… Έτσι, λοιπόν, θα τραγουδήσουμε μαζί και θα φωνάξουμε «Δε σε ξεχνώ» σε όλα τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας, σαν μια παρέα φίλων που βρέθηκαν ξανά μετά από καιρό.»

Το πρόγραμμα είναι βασισμένο κυρίως στη δισκογραφία του Στάθη Δρογώση αλλά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις και οι αναπάντεχες διασκευές. Ο αστικός ήχος του μεσοπολέμου συναντά τη βρεττανική ποπ των BEATLES και η ροκ ‘’αυθάδεια’’ των Ξύλινων Σπαθιών συνυπάρχει ειρηνικά με τον παραδοσιακό ήχο και την σχεδόν ωμή ειλικρίνεια των τραγουδιών του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα.

Στην παράσταση θα προβάλλονται πρωτότυπα video του νέου εικαστικού, Γιώργου Κολιού, εμπνευσμένα κυρίως από τα τραγούδια. Η συμμετοχή του κόσμου είναι αυτή που θα κρίνει την τελική έκβαση της βραδιάς, καθώς θα υπάρχει δυνατότητα να ‘’εκφραστεί’’ μέσα από τα video walls που θα προβάλλονται. Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκε το blog www.de-se-ksexnw.blogspot.com ώστε όποιος θέλει να μοιραστεί φωτογραφίες, ποιήματα, διηγήματα, και παντός είδους αναμνηστικό, να μπορεί να στείλει email με υλικό στο deseksexnw@gmail.com . Μ’αυτόν τον τρόπο κάθε Κυριακή θα υπάρχει και μία έκπληξη..

Η εξαιρετική μπάντα που φτιάχτηκε για τις ανάγκες του «ΔΕ ΣΕ ΞΕΧΝΩ»:

ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ – ΗΛ. ΚΙΘΑΡΑ
ΑΛΕΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ- ΗΛ. ΚΙΘΑΡΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ – ΤΥΜΠΑΝΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΒΟΥΣΗΣ – ΜΠΑΣΟ

Το συγκρότημα ΔΡΑΜΑΜΙΝΗ αποτελούν οι:

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - ΑΚ. ΚΙΘΑΡΑ
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ - ΦΩΝΗ/ ΗΛ. ΚΙΘΑΡΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - ΦΩΝΗ

Σταυρός του Νότου
Θαρύππου & Φραντζή
Τηλ: 210 9226975
Έναρξη 23:00
Είσοδος: 12€ με ποτό

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More