English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Scary Greeks v.3.0 (νεος σχεδιασμος)

Οπως βλεπετε εδω και λιγες ημερες, οι Scary Greeks αλλαξαν ριζικα εμφανιση. Τα οποια μικροπροβληματα εχουν εξαφανιστει στην πλειοψηφια τους ενω οι νεες προσθηκες βρισκουν σιγα σιγα τον ρυθμο τους σε ενα template που εχει ως βαση το WEB 2.0 (επιτελους!).

Αναλυτικα, θα παρατηρησετε το ολοκαινουριο συμπαγες μενου (βασισμενο στο WEB 2.0) στα δεξια οπου εχει 6 υπομενου:

  • Στο αρχικο "Visitors" βλεπουμε σε ζωντανο χρονο τους φιλους που επισκεπτονται το site.
  • Στο υπομενου "Radio" υπαρχει ο καινουριος music player. Σε αυτον μπορουμε να ακουσουμε τραγουδια απο ΟΛΕΣ τις μουσικες κατηγοριες που υπαρχουν (jazz, pop, rock, classic rock, metal, alternative κτλ) με ολοκαινουρια τραγουδια και αλμπουμ οπως το Rock N Roll Train των AC/DC ή το Death Magnetic των Metallica.
  • Στο "Gallery" υπαρχει, σε flash animation, το συνολο των φωτογραφιων που φιλοξενουνται στους SG. Κανοντας κλικ σε καποια, θα μεταφερθειτε στην αντιστοιχη παρουσιαση.
  • Στα "Σχολια" βλεπουμε τα τελευταια σχολια απο τις παρουσιασεις που πλεον εχουν μετονομαστει σε Κραυγες.
  • Στο "Συνδεσεις" βλεπουμε ολα τα links των SG που αναφερονται σε Ελληνικα sites.
  • Στο "Links" βλεπουμε τα αντιστοιχα links που οδηγουν σε ξενα sites.
Στη συνεχεια, υπαρχει η λιστα με τις ταινιες που παιζονται στις Ελληνικες Αιθουσες σινεμα, η οποια συγχρονιζεται καθε εβδομαδα απο την αντιστοιχη των Village Cinemas.

Ενα νεο στοιχειο απο το Web 2.0 ειναι και η αναζητηση του Google οπου πλεον μας δειχνει τα αποτελεσματα εντος του blog (πανω απο το αρχικο ποστ) και οχι σε νεα σελιδα.

Ακολουθουν τα γνωριμα "Προσφατες Παρουσιασεις", "Αρχειο Παρουσιασεων" και οι "Ετικετες".

Ενα ενδιαφερον νεο στοιχειο ειναι η Εγγραφη μεσω RSS και ειδικοτερα η Εγγραφη μεσω email οπου απλα πληκτρολογειτε τον λογαριασμο email σας και απο κει και περα, ολες οι νεες παρουσιασεις θα βρισκονται στο inbox σας!

Το γνωριμο "Chat Box" δεν θα μπορουσε να λειπει ωστε να αφησετε καποιο χαιρετισμο, καποιο σχολιο το οποιο δεν θα ειναι σχετικο με τις παρουσιασεις που εχουν δημοσιευθει αλλα με το blog γενικοτερα.

Blabbermouth news για τους φιλους της rock/metal ενω στο κατω μερος του blog θα παρατηρησετε το νεο animated feeds avatar το οποιο μπορειτε να προσθεσετε στο δικο σας blog/site.

Με σεβασμο στα πνευματικα δικαιωματα,

Καλο σερφαρισμα!

-d

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More