English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Λ. Μαχαιριτσας & Κ. Μακεδονας & Λ. Κηλαηδονης & Γ. Μηλιωκας & Γ. Κουτρας & Δ. Σταροβας @ Ζυγος

Ο ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ «ΖΥΓΟ» ΤΟΝ ΛΟΥΚΙΑΝΟ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ
ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ Ο ΔΗΜHΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (Νέα Ημερομηνία)

Mια …γλυκιά συμμορία φιλοξενεί στην αρχή της σεζόν ο Ζυγός αφού οι Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Κώστας Μακεδόνας υποδέχονται τους Λουκιανό Κηλαηδόνη, Γιάννη Μηλιώκα και Γιάννη Κούτρα για βραδιές γεμάτες καλλιτεχνικές ατασθαλίες, απρόοπτα και εκπλήξεις.

Οι βραδιές στο Ζυγό είναι αναπάντεχες αφού ο πληθωρικός Δημήτρης Σταρόβας «κάτι μαγειρεύει» για το κοινό και η φράση «θα φάμε με χρυσά κουτάλια» τώρα δικαιώνεται!

Στη συμμορία συμμετέχει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος (ένας νέος τραγουδοποιός-άνθρωπος ορχήστρα) που αναφωνεί επί σκηνής «Γαμώ την καταδίκη μου», ιαχή που είναι και ο τίτλος του πρώτου του δίσκου που μόλις κυκλοφόρησε.

Την παρέα συμπληρώνει η τραγουδοποιός Γεωργία Γραμματικού («Το Μαύρο Πρόβατο», «Λαλίστατη»), παλιά και νυν συνεργάτης του Μηλιώκα.

Η Ζίνα Αρβανιτίδη στο πιάνο και τα φωνητικά δίνει μια μαγική νότα στο Κακό Συναπάντημα με τη βοήθεια της Σαββέριας Μαργιολά.

Συμμορίτες μουσικοί: Βασίλης Χατζηνικολάου (ενορχήστρωση – πλήκτρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Φίλιππος Σπυρόπουλος (τύμπανα), Δημήτρης Καρασούλος (κιθάρα).

Σχεδιασμός και εκτέλεση φωτισμών: Περικλής Μαθιέλης
Ηχοληψία: Γιώργος Καραγιαννίδης
Ηχοληψία σκηνής :Στρατής Καραδημητράκης

Το μεγάλο (κυριολεκτικά και σε διάρκεια) πάρτι αρχίζει στις 31 Οκτωβρίου και συνεχίζεται πανηγυρικά έως την 1 Φεβρουαρίου του 2009. Προσοχή, μόνο κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 10:30 και Κυριακή στις 9.30.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Κακό Συναπάντημα» στο Ζυγό.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More