English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

S.G. support ROCK AID @ Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας [30 Αυγ.]

ROCK AID
Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013
Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας
Κύπρου και Προύσσης, Νίκαια
Ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο
Υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Με την υποστήριξη των Scary Greeks
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου οι Soundtruck, Skysent LU, Nylon Astra και Blues Revenge, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στην σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας, σε μια blues/rock διαδρομή, με ένα κοινωνικό σκοπό: τη συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Σε αυτο το mini festival, που θα ονομάζεται Rock Aid 2013, θα ισχύει ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο.Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live που θα μας θυμίσει ότι το... μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα! Σας περιμένουμε όλους!!
Λίγα λόγια για τα συγκροτήματα που συμμετέχουν

Soundtruck: Οι Soundtruck δημιουργήθηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 2008, αρχικά σαν μπάντα διασκευών παίζοντας τραγούδια των AC/DC, ZZ Top και Lynyrd Skynyrd, μεταξύ άλλων, σε μικρές και μεγάλες μουσικές σκηνές σε όλη τη χώρα. Σύντομα έγιναν σχετικά γνωστοί για το ξεχωριστό ύφος τους και την ενέργειά τους πάνω στη σκηνή. Μετά από μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων ζωντανών εμφανίσεων, ξεκίνησαν τις ηχογραφήσεις του δικού τους υλικού το Δεκέμβριο του 2010 στα NURV Studios στην Αθήνα, οι οποίες ολοκληρώθηκαν περίπου 6 μήνες μετά με τον καλύτερο τρόπο: το mastering του δίσκου έγινε στα Sterling Sound Studios της Νέας Υόρκης από την απόλυτη αυθεντία του είδους (και πρόσφατα εκλιπόντα) George Marino, γνωστό για τη δουλειά του με μπάντες όπως οι AC/DC, οι Bon Jovi και οι Metallica.
Η επίσημη κυκλοφορία του δίσκου έγινε στις 18 Ιουνίου 2012, την ίδια μέρα που οι Soundtruck άνοιξαν τη συναυλία των θρυλικών Lynyrd Skynyrd στην Αθήνα μπροστά σε περίπου 10.000 θεατές. Έκτοτε, πραγραμματίζουν τις επόμενες εμφανίσεις τους και δουλεύουν καινούριο υλικό για τον επόμενο δίσκο τους.
Οι Soundtruck είναι οι:
Νίκος Μελάς | Φωνητικά
Βασίλης Παναγόπουλος | Κιθάρα
Γιώργος 'GB' Μπούνταλης | Κιθάρα
Δημήτρης 'Lykos' Λυκάκης | Μπάσο
Άλεξ Παπαλεξίου | Drums
Βρείτε τους Soundtruck στο στο επίσημο site του συγκροτήματος. http://www.soundtruck.gr

Skysent LU: Οι Skysent LU δημιουργήθηκαν το 2004 στην Αθήνα. Κινούνται γύρω από heavy metal και hard rock μονοπάτια, ενώ η φαντασία και το ανοιχτό μυαλό τους, τους βοηθά να είναι αυθεντικοί όταν συνθέτουν και εκρηκτικοί στις συναυλίες τους. To πρώτο album τους “2 Seconds Late” έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές από περιοδικά και websites της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως τα Metal Hammer (GR), Powerplay (UK), Fireworks magazine (UK) και άλλα, ενώ κομμάτια του δίσκου έχουν αποτελέσει μέρη των cover cds περιοδικών όπως το Big cheese magazine (UK) και Fireworks magazine (UK) και των playlists ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας και του εξωτερικού.To νέο τους CD Single “Touch me Μο#herfu(k3r!” που βγήκε σε συνεργασία με την FM Records λίγους μήνες πριν, είναι μια συνέχεια του LP και περιλαμβάνει μια εξαιρετική διασκευή του γνωστού τραγουδιού των 80’s της Samantha Fox, καθώς επίσης τα "Punishment" σε acoustic version και "Loneliness of my heart" σε radio edit. Βρείτε το στα δισκοπωλεία και σε όλα τα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα!
Οι Skysent LU είναι οι:
Νώντας Εμμανουήλ | Φωνητικά
Κώστας Καραπέτσας | Κιθάρα
Χρήστος Σπυρόπουλος | Κιθάρα
Στέφανος Μαλλιαρός | Μπάσο
Αλέξανδρος Βαρσάνης | Drums
Βρείτε τους Skysent LU: Στο twosidemoon uk, στο www.skysentlu.com, στο Facebook, στο MySpace, στο twitter, στο Reverb Nation, στο youtube, στο soundcloud, στο jumpingfish, στο last.fm, στο Flickr, on Music clout ή στείλτε e-mail στο info@skysentlu.com

Nylon Astra: Οι NYLON ASTRA σχηματίστηκαν πριν λίγα χρόνια στην Νίκαια. Το όνομά τους, κατά το ήμισυ, το πήραν από την φράση του OSCAR WILDE “όλοι ζούμε στον υπόνομο, μα κάποιοι απο μας κοιτάζουν τα άστρα”. Αφορμή για την έναρξη της συνεργασίας υπήρξε η αγάπη τους για το rock‘n’roll και την ποίηση. Τα θέματά τους πραγματεύονται την καθημερινή ζωή στην πόλη, μέσα από τη συλλογική τους μουσική αντίληψη.
Οι Nylon Astra είναι οι:
Τάκης Αϊβαλής | Φωνητικά
Γιάννης Ψαρράκης | Lead Κιθάρα
Νίκος Ψαρράκης | Ρυθμική Κιθάρα
Ορέστης Νικολαϊδης | Μπάσο
Γιώργος Κουρελής | Πιάνο, Keyboards
Τόνυ Μιχαλακόπουλος | Drums
Βρείτε τους Nylon Astra στη ΣΕΛΙΔΑ ή στο GROUP τους στο Facebook, δείτε videos στο youtube ή επικοινωνήστε μαζί τους στο aival@hotmail.gr.

Blues Revenge: Το καλοκαίρι του 2008 δημιουργούνται οι Blues Revenge, ένα σχήμα που στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά των blues, εμπλουτίζοντας όμως αυτή την τόσο σημαντική μουσική φόρμα με στοιχεία και από άλλες μουσικές, όπως rock, soul, jazz, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχητικό αποτέλεσμα. Οι Blues Revenge είναι ένα group που κινείται γύρω από το ηλεκτρικό blues του Chicago ως το jump blues της Δυτικής Ακτής και από το rock blues της Βρετανίας ως το jazz blues της Νέας Υόρκης.
Οι Blues Revenge είναι οι:
Ανδρέας Γκομόζιας | Φωνητικά, κιθάρα
Τάσος Δρίτσος | Μπάσο
Χρήστος Ανδριανός | Drums
Βρείτε τους Blues Revenge στο Facebook, στο Myspace ή επικοινωνήστε μαζί τους στο dritsosan@yahoo.gr


1 scary σχόλια:

ROCK AID : ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΑΖΙ!
Την Παρασκευή 30 Αυγούστου οι Soundtruck, Skysent LU, Nylon Astra και Blues Revenge, μαζί με τον ενθουσιώδη κόσμο τους ένωσαν τις δυνάμεις τους στο Δημοτικό Κηποθεάτρο Νίκαιας, σε μια blues/rock διαδρομή, με ένα κοινωνικό σκοπό: τη συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Το festival Rock Aid έλαβε χώρα υπό την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, με μέγα χορηγό τη Fix Hellas και 28 media sponsors (που συμμετείχαν με το δικό τους τρόπο στην καλύτερη δυνατή προώθηση του σκοπού) και φυσικά με προσωπική πρωτοβουλία και προσωπική ενασχόληση του Γιάννη Κομνηνού επιτέλεσε το σκοπό της:
500 φάρμακα μαζεύτηκαν από τους περίπου 150 παρευρισκομένους. Όγκος που κάλυψε σε μεγάλο ποσοστό και τουλάχιστον για κάποιο διάστημα, τις ανάγκες του κοινωνικού φαρμακείου.
Οι δύσκολοι καιροί έχουν και μεγαλύτερες απαιτήσεις. Αν καταφέραμε όλοι μαζί, εμείς κι εσείς, να συνεισφέρουμε έστω και στο ελάχιστο, είμαστε απλά ευτυχείς!
Soundtruck, Skysent LU, Nylon Astra, Blues Revenge

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More