English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Scary Greeks support: Μανώλης Λιδάκης & Νάντια Μπουλέ @ Σταυρός του Νότου, Plus (από 2 Δεκ.)

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ
Από Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Στο Σταυρό του Νότου PLUS
Μαζί του η ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Πόσοι Έλληνες τραγουδιστές αλήθεια θα μπορούσαν πραγματικά να ερμηνεύσουν το οτιδήποτε; Να αποδώσουν όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής χωρίς ποτέ να ξενίζει στ’ αυτιά μας; Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που έκανε τον Μανώλη Λιδάκη να ξεχωρίσει από τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Η εξαιρετική φωνή του, συνοδεύεται από τέτοια δύναμη και πάθος που δίνει στην κάθε του ερμηνεία μια απίστευτη αυθεντικότητα. Είναι η φωνή που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά μας, είτε ζωντανεύει, τον καημό του λαϊκού μας τραγουδιού, είτε τη φλόγα μιας σύγχρονης μπαλάντας, είτε την λεβεντιά της παραδοσιακής μας μουσικής.

Ο Μανώλης Λιδάκης λοιπόν μαζί με την Νάντια Μπουλέ και επτά σολίστες μουσικούς, θα παρουσιάσει από την Παρασκευή 2 Δεκέμβρη και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στη μουσική σκηνή του Σταυρού του Νότου PLUS… μια μοναδική μουσική παράσταση!
Στο πρόγραμμα εκτός τραγούδια της προσωπικής δισκογραφίας του τραγουδιστή, θα ακουστούν τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη, Λοΐζου, αλλά και τραγούδια του Σταύρου Ξαρχάκου από τον δίσκο που ετοιμάζουν αυτή την περίοδο με τον συνθέτη και αποτελείται από τραγούδια που ο Μανώλης πάντα ήθελε να ερμηνεύσει.


Μαζί του η Νάντια Μπουλέ, που σε σύντομο χρονικό διάστημα, απέδειξε εκτός των άλλων, ότι είναι μια αξιόλογη και με μέλλον τραγουδίστρια.
Την παρέα συμπληρώνουν ο Γιάννης Μπελώνης στο πιάνο, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος στο μπουζούκι, π Παρασκευάς Κίτσος στο μπάσο, ο Νίκος Κασαβέτης στα ντραμς, ο Κώστας Μίχαλος στην κιθάρα, ο Βασίλης Ραψανιώτης στο βιολί και ο Λευτέρης Γρίβας στο ακορντεόν. Επίσης στην ηχοληψία ο Βασίλης Ασίζης και ο Φάνης Θεοχάρης και στους φωτισμούς ο Μανώλης Μπράτσης.

Ώρα προσέλευσης: 22.30
Σταυρός του Νότου Plus - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

2 scary σχόλια:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σημερινή πρεμιέρα του ΜΑΝΩΛΗ ΛΙΔΑΚΗ στον Σταυρό του Νότου PLUS αναβάλλεται και μετατίθεται για την Παρασκευή 9/12.

Από την Παρασκευή 9/12 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Μανώλης Λιδάκης μαζί με την Νάντια Μπουλέ θα βρίσκονται στο Σταυρό του Νότου PLUS.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ
Από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου
και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Στο Σταυρό του Νότου PLUS
 
Μαζί του η ΝΑΝΤΙΑ ΜΠΟΥΛΕ

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More