English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Battlefield 3: Above and beyond the call [HD Trailer]

Η μάχη μεταξύ δύο μεγάλων franchises συχνά φτάνει σε άλλα επίπεδα όσο περισσότερο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας των δύο τίτλων που θα δώσουν σκληρή μάχη σώμα με σώμα για την κορυφή.
Αυτή ήταν η ιστορία ανέκαθεν μεταξύ Call of Duty και Battlefield. Τον καιρό του Battlefield: Bad Company και των τρελών πρωταγωνιστών του, η EA και η Dice είχαν ένα μονίμως κωμικό στυλ αντιμετώπισης του ανταγωνισμού τους μέσω της κυκλοφορίας trailer που τόνιζαν ότι το παιχνίδι τους δε θα χει κάποια από τα "ενοχλητικά" χαρακτηριστικά του ανταγωνισμού.

Το Battlefield 3 δεν είναι κωμικό σε καμία περίπτωση, γι'αυτό και η προσέγγιση στην προώθηση του παιχνιδιού είναι πλήρως διαφορετική. Μα η έμμεση ειρωνεία προς τον ανταγωνισμό δε θα μπορούσε να λείπει. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και στο νεότερο trailer του Battlefield, όπου στο τέλος του εμφανίζεται η επιγραφή "Above and beyond the call", "πάνω και πέρα από το κάλεσμα" μια ξεκάθαρη αναφορά στη φράση "Above and beyond the call of duty" και μια ξεκάθαρη πρόκληση προς το αντίπαλο franchise της Infinity Ward και της Activision.



Το συγκεκριμένο trailer είναι απαραίτητο να παίξει πολύ δυνατά, καθώς το soundtrack του είναι μια μορφοποιημένη έκδοση της μεγάλης επιτυχίας του Jay-Z, "99 problems".

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More