English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Super Bowl Ads 2011


Είναι ένα να αθλητικό γεγονός, ίσως ο κορυφαίος θεσμός ενός τελικού πρωταθλήματος, το οποίο κάθε χρόνο καταφέρνει να συγκενρώνει όλα τα βλέμματα πάνω του, κι όχι μόνο τα αθλητικά!

Το Super Bowl είναι ο τελικός του πρωταθλήματος National Football League (American Football) κι εκατομύρια μάτια το παρακολουθούν, όχι μόνο για το άθλημα, αλλά και για τις διαφημίσεις! Με κόστος φέτος περί τα 3 εκατ. δολλάρια για διαφήμιση 30 sec. ο τηλεοπτικός αυτός αέρας μπορεί, όπως και κάθε χρονιά, να είναι ο ακριβότερος διαφημιστικός χώρος παγκοσμίως!

Οι διαφημίσεις αυτές παρουσιάζουν εξελίξεις στο χώρο και trends που θα ακολουθήσουν οι εταιρείες μέχρι το επόμενο Superbowl, κι επιβεβαιώνουν για τα προϊόντα τους την κυριαρχία στο χώρο του εμπορίου, ενώ μεγάλοι κινηματογραφικοί οίκοι παραγωγής περιμένουν αυτήν ακριβώς τη στιγμή για να δώσουν στην κυκλοφορία τα επίσημα trailers των πολυαναμενόμενων ταινιών τους!

Στο link αυτό μπορούμε να δούμε όλες τις διαφημίσεις (δομημένες επιπλέον με τη σειρά εμφάνισης στη διάρκεια του αγώνα):

Για την ιστορία οι Green Bay Packers επικράτησαν των Pittsburgh Steelers με σκορ 31-25 κι ο αγώνας φιλοξενήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου 2011 στο υπερσύγχρονο γήπεδο των Dallas Cowboys!

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More