English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Λουδίας @ Μύλος, Club 1 Δεκ. 2010 [φωτογραφίες, HD videos]

Καθε φορα που οι Λουδιας αποφασιζουν να ανεβουν στη σκηνη, μυριζεται καλη party βραδια.

Διοτι, βλεπετε, αν ξεπερασετε τους σατυρικους/βγαλμενους απο τη ζωη στιχους, θα πλησιασετε τα ορια της μουσικης νοημοσυνης που διακρινει τον Παναγιωτη Βιολιστη και την παρεα του.

Tρανο παραδειγμα η αφεντια μου, που εχοντας δει ατελειωτα live αλλα κι αλλα που επρεπε να τελειωσουν αργοτερα, ξαφνιαστηκα οταν συνειδητοποιησα σε μια ανυποπτη στιγμη προς το τελος του παρτυ (γιατι το ειπαμε, live των Λουδιας σημαινει αυτο ακριβως) πως τα παλικαρια εχουν 3 κιθαρες επι σκηνης, ενα σωστο μπασο κι ενα πραγματικα κεφατο ντραμερ με μελωδιες που θυμιζουν αλλα πραγματα, μεγαλυτερα, που δε χωρουν σε τουτη εδω τη μικρη σκηνη του Μυλου!


Ενα συγκροτημα απο το οποιο αναμενουμε το νεο δισκο τους πως και πως αλλα μεχρι τοτε κραταμε το εξυπνο χιουμορ, τη καλη διαθεση, την απονομη δισκου, τη συνευρεση παλαιων και νεων μελων του συγκροτηματος επι σκηνης ενω ειναι σιγουρο οτι θα τους ξαναναζητησουμε σε καποια μουσικη σκηνη της Θεσσαλονικης, κι οχι μονο.


Τετοιους μουσικους, τους εχουμε πραγματικα αναγκη σε καιρους δυσκολους για μουσικες βιομηχανιες και συνεχη πυροτεχνηματα..


Ακολουθουν 8 δειγματα videos της βραδιας για να παρετε μια γλυκια αλλα μικρη γευση:

ΛΟΥΔΙΑΣ - ΕΝΤΕΧΝΙΛΑ


ΛΟΥΔΙΑΣ - ΓΚΟΤΖΙΛΑ


ΛΟΥΔΙΑΣ - Κερασια


ΛΟΥΔΙΑΣ - Απονομη & Ρουφιανος


ΛΟΥΔΙΑΣ - Τιποτα δε σεβαστηκες


ΛΟΥΔΙΑΣ - Λιπασματα


ΛΟΥΔΙΑΣ & Φιλοι - Citibank


ΛΟΥΔΙΑΣ - Η Εταιρεια


ΥΓ Μεγαλο μπραβο στους Chroma για την εμφανιση τους. Να ειστε σιγουροι οτι ως Scary Greeks θα ασχοληθουμε με τα παιδια στο εγγυς μελλον!
ΥΓ1 Για τις φωτογραφιες και τα videos χρησιμοποιηθηκε η Sony HD-H3 του συγγραφεα.


Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More