English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Street Fighter X Tekken: Ανακοινώθηκε επισήμως [HD trailer]

Η είδηση-βόμβα στην ComicCon έσκασε στο panel της Capcom, και δεν είναι άλλη φυσικά από την αποκάλυψη του Street Fighter X Tekken! Το παιχνίδι αποκαλύφθηκε μέσω ενός trailer αφού πρώτα ο παραγωγός του Tekken, Katsuhiro Harada «εισέβαλε» στην παρουσίαση της Capcom, ενώ στην συνέχεια προβλήθηκε και ένα άλλο βίντεο το οποίο περιείχε σκηνές gameplay από μία tag μάχη στην οποία ο Ryu και η Chun Li αντιμετώπιζαν τον Kazuya και τη Nina. Αν και διάρκειας μερικών λεπτών, το βίντεο μας αποκάλυψε τον σχεδιασμό των χαρακτήρων που θα ακολουθηθεί στον τίτλο ο οποίος παραμένει πιστός στο Street Fighter IV, το σύστημα μάχης το οποίο φαίνεται να είναι αρκετά ταχύτερο από αυτό του SFIV χωρίς όμως να φτάνει τον φρενήρη ρυθμό του Marvel Vs. Capcom και τη δυνατότητα για συνδυασμό δύο χαρακτήρων για δημιουργία πιο ισχυρών ειδικών κινήσεων, κάτι που θυμίζει αρκετά το Rival Schools.
Οι φήμες για το crossover υπήρχαν εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, όμως οι δύο δημιουργοί, Ono και Harada, ισχυρίζονται πως είχαν σχέδια για πιθανή συνεργασία τους πολύ πριν από αυτό. Όμως μην νομίζετε πως η Namco απλά έδωσε την άδεια για χρήση του ονόματος Tekken και των χαρακτήρων του στην Capcom. Η εταιρεία έχει σκοπό την δημιουργία της δικιάς της εκδοχής για το Tekken X Street Fighter, η οποία θα φέρει περισσότερες ομοιότητες με την δική της σειρά σε αντίθεση με την πρόταση της Capcom που θα θυμίζει περισσότερο Street Fighter IV. Μάλιστα οι δύο εταιρείες το είδαν κάπως ανταγωνιστικά το θέμα, μιας και σύμφωνα με δηλώσεις του Ono, οι ομάδες ανάπτυξης δεν ανταλλάζουν μεταξύ τους καμία απολύτως πληροφορία, ούτε ζητούν την άποψή η μία της άλλης, ώστε αμφότερες να κυκλοφορήσουν τελικά στην αγορά δύο εντελώς ξεχωριστές εκδοχές του τίτλου!
Εν κατακλείδι, το να δούμε δύο πανομοιότυπους τίτλους ή έστω αρκετά όμοιους όπως στην περίπτωση του SNK Vs. Capcom το κόβουμε κάπως αδύνατο. Αν όλα τα πιο πάνω σας άνοιξαν την όρεξη, δυστυχώς θα απογοητευτείτε μιας και υπάρχει πολύς καιρός μέχρι την κυκλοφορία των δύο τίτλων. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ! Συγκεκριμένα το Street Fighter X Tekken αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2012 και έτσι όσοι με το άκουσμα της είδησης ξεκινήσατε ήδη τον προγραμματισμό για ολονύχτια sessions καλό θα ήταν να το πάρετε με το πάσο σας. Τώρα όσον αφοράσ το γιατί το ανακοίνωσαν τόσο σύντομα στον αναπτυξιακό του κύκλο, ο Ono δήλωσε πως ήταν απλά κάτι που έκαναν για τους φαν.


Πηγή κειμένου & φωτογραφίας: www.byteme.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More