English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Το Ραδιόφωνο και η Τεχνολογία σύμμαχοί μας στις φετινές διακοπές [πρωτοβουλία του Flash96]


Ναι στις διακοπές της κρίσης - όχι στην κρίση των διακοπών!

Ο Flash96 (στα FM: 96 στην Αθήνα, 99.4 στη Θεσσαλονίκη, 98.7 στην Πάτρα, και στο www.flash.gr στο internet για όλο τον κόσμο) έχει ξεκινήσει καμπάνια πρωτοβουλία για τη στήριξη των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών του τουρισμού που όλοι δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση.

Η καμπάνια ξεκίνησε από την εκπομπή του Κώστα Τσιτούνα (καθημερινά 3-5) σε συνεργασία με την Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος.

Οι καταναλωτές πηγαίνουμε στο http://www.flash.gr/content/προσφορές-διακοπών-για-το-φετινό-καλοκαίρι για να δούμε τι πως που μας εμπνέει και μας συμφέρει!

Οι ξενοδόχοι/ιδιοκτήτες δωματίων επικοινωνούμε τηλεφωνικά στο 2106196100 και μέσω internet στο http://www.flash.gr/content/κάνε-την-προσφορά-σου-για-το-φετινό-καλοκαίρι με προσφορές για το μεγάλο ραδιοφωνικό και ιντερνετικό ακροατήριο στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Φέτος έφτασε μάλλον η ώρα να λειτουργήσει όπως πρέπει η κοινωνία των πολιτών (γι' αυτό κι η χρήση πρώτου πληθυντικού ως καταναλωτές κι ιδιοκτήτες - είμαστε όλοι και το ένα και το άλλο) και να βουτήξουμε το πορτοφόλι στο μυαλό μας προτού πάμε διακοπές - έφτασε 2010 για να γίνει αυτό αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ!

Διαδώστε το!

Παρεμπιπτόντως να ευχηθούμε και Χρόνια Πολλά στο σταθμό για τα 21α γενέθλια του! Έχω την χαρά να θυμάμαι τον εαυτό μου από παιδί να ακούω τον Flash από την αρχή του στο σπίτι και το αυτοκίνητο κι έκτοτε έγινε συνήθεια που δεν αλλάζει!


Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More