English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

True Blood: Season 3 soundtrack με Bob Dylan, Elvis Costello κ.α.

Οι παραγωγοί της πολύ επιτυχημένης σειράς True Blood, η οποία προβάλλεται και στην χώρα μας, αποφάσισαν να εξασφαλίσουν για τον τρίτο κύκλο της, τα δικαιώματα από τραγούδια κορυφαίων καλλιτεχνών.


Μερικά από τα ονόματα που θα συμμετέχουν στο soundtrack με παλαιότερα, αλλά και νέα κομμάτια τους θα είναι ο Beck, ο Robbie Robertson, οι Eels, ο Bob Dylan και ο Elvis Costello. O τελευταίος μάλιστα συνεργάστηκε και πάλι με την Lucinda Williams και έγραψαν ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Kiss Like Your Kiss".
Σχολιάζοντας αυτήν του την συμμετοχή ο Costello δήλωσε ότι δεν μπορούσε να πει όχι σε μία σειρά γεμάτη … «γυμνό και βαμπίρ», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Να σημειώσουμε ότι τα περισσότερα soundtracks τηλεοπτικών σειρών και ταινιών συνήθως περιέχουν κομμάτια που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.
Όμως μετά την σειρά ταινιών Twilight, το οποίο περιλάμβανε νέα κομμάτια κορυφαίων καλλιτεχνών όπως οι Muse, οι Dead Weather και οι Black Keys, ο πήχης ανέβηκε αρκετά ψηλά και έτσι αυτήν την τακτική επιδιώκουν να ακολουθήσουν πλέον και οι υπόλοιποι παραγωγοί της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος

Πηγή κειμένου: Rocking.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More