English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Locomondo @ Mind Radio & κερδίστε προσκλήσεις για events! [Τρίτη 23.00 - 01.00]

Την Τρίτη 1 Ιουνίου στο καθιερωμένο μας ραντεβού, 23.00 - 01.00, οι Locomondo θα είναι οι ειδικοί καλεσμένοι του Mind Radio!
Μια ποδοσφαιρόφιλη εκπομπή μιας και οι Locomondo πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι με τίτλο 'Goal'! Ενδείκνυται για όλους τους λάτρεις της ρέγκε κι όχι μόνο!


Event Of The Week
  • Αναγνωρισμένος από κριτικούς και συναδέλφους ως ένας από τους πιο χαρισματικούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, ο Rufus Wainwright έρχεται να μας μαγέψει με τις ξεχωριστές μελωδίες του και την ιδιαίτερη φωνή του στο Φεστιβάλ Αθηνών, Θέατρο Λυκαβηττού στις 5 Ιουνίου 2010.


Κερδίστε Προσκλήσεις (Πατώντας πάνω στους συνδέσμους κι ακολουθώντας τις οδηγίες)


  • Το 2002 κάπου στην δυτική Αυστραλία 3 μουσικοί με παρόμοια οράματα και μουσικά περιβάλλοντα θέλησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν τον δικό τους ήχο, την δική τους μουσική η οποία έλειπε από την χορευτική σκηνή. Μέχρι αυτό το σημείο θα μπορούσε να είναι η ιστορία χιλιάδων μουσικών,φίλων, παραγωγών που ένα μεγαλόπνοο όνειρο έμεινε απλά στα σχέδια.




Summer Fashion: www.laredoute.gr
  • Η La Redoute το πιο hot ηλεκτρονικό κατάστημα μόδας σας χτυπά την πόρτα με την νέα καλοκαιρινή κολεξιόν σε δροσερές τιμές έκπτωσης έως -30%. Βρείτε όλα τα νέα trends με ένα κλικ στο laredoute.gr, θα ανεβάσει τη θερμοκρασία...στην ντουλάπα σας και θα σας ταξιδέψει σε άλλα μέρη...εξωτικά! Έχετε δυνατότητα επιστροφής χρημάτων και αλλαγής μεγεθών.

http://www.MindRadio.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More