English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Καινούριο NBA live? NBA elite 11[Οκτ.]

Η Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα ότι το NBA ELITE θα είναι το νέο όνομα της δημοφιλούς EA SPORTS NBA σειράς videogame και αναμένεται να φέρει αρκετά νέα στοιχεία στην αγορά. Το NBA ELITE 11 θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζονταν μέχρι τώρα τα βιντεοπαιχνίδια μπάσκετ, με μια ολοκαίνουργια τεχνολογική βάση, ένα νέο σύστημα ελέγχου, καθώς και, για πρώτη φορά, θα εισάγει πραγματική φυσική σε ένα παιχνίδι μπάσκετ. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος στα καταστήματα λιανικής πώλησης για PlayStation 3, Xbox 360 και Xbox 360 μέσα στο φετινό Οκτώβριο.

“Σχεδιάζουμε να εξελίξουμε σε βάθος τη διαδραστική εμπειρία μπάσκετ με έναν τρόπο που η κατηγορία δεν έχει δει εδώ και μια δεκαετία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Peter Moore, πρόεδρος της EA Sports και συμπλήρωσε πως "στο ΝΒΑ ELITE 11, θα εισάγουμε μια εμπειρία gameplay που δίνει στους φίλους του παιχνιδιού τον έλεγχο στο παρκέ που απαιτούσαν σε ένα παιχνίδι μπάσκετ εδώ και χρόνια."

Χρησιμοποιώντας τις αρχές σχεδιασμού από ορισμένες εκ των κορυφαίων σειρών της EA Sports, το NBA ELITE 11 εισάγει αρκετές σημαντικές αλλαγές στο gameplay που επικεντρώνονται στον καλύτερο έλεγχο του χρήστη. Το νέο «Hands-On σύστημα χειρισμού» επιτρέπει την ένας-προς-έναν ανταπόκριση της μετακίνησης του παίκτη και κινήσεις στο παρκέ, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές προκαθορισμένες κινήσεις που απαιτούσαν από τους χρήστες να περιμένουν ενώ η φάση εξελισσόταν πριν πραγματοποιήσουν την επόμενη κίνησή τους. Το Hands-on Control ισχύει και για το επιθετικό και το αμυντικό οπλοστάσιο του παίκτη, όπως: ντρίμπλες, καρφώματα, μπάσιμο προς το καλάθι, προσποιήσεις, τάπες, κλεψίματα και άλλα.
Το νέο σύστημα ελέγχου σε πραγματικό χρόνο στο ΝΒΑ ELITE 11 επιτρέπει σε κάθε παίκτη που βρίσκεται στο παρκέ να κινείται ανεξάρτητα με τους υπόλοιπους, αφαιρώντας τις αλληλεπιδράσεις των δύο παικτών που χρησιμοποιούνταν εδώ και καιρό το σύστημα ελέγχου του χρήστη στα παιχνίδια μπάσκετ. Επιπλέον, ένα νέο σύστημα shooting ανάλογα με την ικανότητα του κάθε παίκτη απαιτεί ακριβείς αντιδράσεις από τον χρήστη, με βάση τη θέση των παικτών στο γήπεδο, να σκοράρει, σε αντίθεση με το τυχαίο σύστημα που υπήρχε στα μπασκετικά videogames του παρελθόντος.

πηγή κειμένου: nooz.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More