English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Iron Maiden - The Final Frontier (νέο άλμπουμ) & El Dorado (free download) [πληροφορίες, εξώφυλλο και artwork]


Το “The Final Frontier”, το πολυαναμενόμενο νέο album των Iron Maiden πρόκειται τελικά να κυκλοφορήσει την Δευτέρα 16 Αυγούστου! 
Το εξώφυλλό του είναι σχεδιασμένο από τον Melvyn Grant  ενώ η διάρκειά του θα αγγίζει τα 76 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα, περιλαμβάνοντας τα εξής 10 τραγούδια.
1) “Satellite 15…The Final Frontier” [8:40]
2) “El Dorado” [6:49]
3) “Mother of Mercy” [5:20]
4)”Coming Home” [5:52]
5) “The Alchemist” [4:29]
6) “Isle of Avalon” [9:06]
7) “Starblind” [7:48]
8) “The Talisman” [9:03]
9) “The Man Who Would Be King” [8:28]
10) “When the Wild Wind Blows” [10:59]. 
Το 15ο album των Iron Maiden ηχογραφήθηκε στον μεγαλύτερο βαθμό του στα ιστορικά Compass Point Studio στις Μπαχάμες (“Piece of Mind, “Powerslave”, “Somewhere In Time”) με παραγωγό τον Kevin Shirley.
Ο Bruce Dickinson σχολίασε σχετικά με την επιστροφή σε αυτά τα τόσο σημαντικά για τους Βρετανούς studios ηχογραφήσεων: «Το studio είχε τα ίδια vibes και ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως και το 1983, ΤΙΠΟΤΑ δεν άλλαξε! Ακόμα και το σπασμένο πατζούρι στην γωνία, το ίδιο χαλί, τα πάντα… Ήταν αρκετά τρομακτικό. Νιώσαμε όμως πολύ χαλαροί μέσα σε ένα τέτοιο γνώριμο περιβάλλον και νομίζω πως αυτό φαίνεται στο παίξιμο και στην ατμόσφαιρα του album.»

Πηγή κειμένου: www.metalhammer.gr


edit S.G.: Μπορείτε να κατεβάσετε και να ακούσετε το El Dorado, δωρεάν και νόμιμα, από εδώ! (χρειάζεται λογαριασμό email)

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More