English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ράδιο Ακρόπολις / RockaRolla Radio party @ Μύλος

Οι παραγωγοι του Ραδιο Ακροπολις επι σκηνης.
Τα καλα μαντατα τα ειχαμε ακουσει εδω και αρκετο καιρο. Οι παραγωγοι του θρυλικου Ραδιο Ακροπολις προετοιμαζουν παρτυ για να εγκαινιασουν το νεο τους "τεκνο", το RockaRolla Radio.
Οπως καταλαβαινετε, ηταν αδυνατον να λειψουμε.

Μπυρα, μπυρα, μπυρα!
Κατηφορησαμε για τον Μυλο σχετικα αργα καθως οταν φτασαμε ηταν ηδη περασμενες 10. Μπροστα απο την εισοδο του Club γινοταν το αδιαχωρητο. Κοσμος εμπαινε, κοσμος εβγαινε με ενα ποτηρι μπυρα στο χερι, με χαμογελο στα χειλη και ιδρωτα στα ρουχα.

Αποφασισαμε να εισχωρησουμε στο τοσο γνωριμο Club του Μυλου οσο το δυνατον πιο γρηγορα. Κοσμος, κοσμος, κοσμος! Και επι σκηνης ο Νικος απο το Ραδιο Ακροπολις με την Ελενη Κωνσταντινιδου γεμιζουν κλασικες ροκ μελωδιες το χωρο και δινουν ενα κινητρο στη ντισκομπαλα (ναι σωστα διαβασατε!) να περιστρεφεται πιο γρηγορα (μετα τη 3η μπυρα νομιζω οτι εκοψε ταχυτητα).

Ανεβηκαμε στο πανω χωρο του Club οπου υπηρχε και το παζαρι βινυλιων (ειχε και CD για τους νεοτερους) και πιασαμε ενα τραπεζι διπλα απο τη κονσολα και τους servers που ηταν υπευθυνοι για την αποστολη ηχου και εικονας στο site του RockaRolla καθως το party μεταδιδοταν ζωντανα στο Διαδικτυο.

Και καπου εδω εκανε την εμφανιση της η μαγεια της Ροκ μουσικης. Βλεπετε, διπλα απο τους -για καποιους- ηλικιωμενους που συζητουσαν και διασκεδαζαν επι του καναπεως και των γυρω τραπεζιων, υπηρχαν πιτσιρικια και νεοτερες ηλικιες που διασκεδαζαν και χορευαν και πειραζαν ο ενας τον αλλο (καποια στιγμη επρεπε να αναφερω στον νεο διπλα οτι ειναι λαθος ο τροπος με τον οποιο εσπρωχνε την κοπελιτσα του συνεχεια καθως κοντευε να την μελανιασει ενω αυτη ειχε πεθανει στα γελια..).
Οι Skelters πανω, χαμος κατω.
Η μουσικη σταματα και επι σκηνης εμφανιζονται οι περιεργοι τυποι που αποτελουν το συγκροτημα των The Skelters. Διασκευασαν ζωντανα απο Rolling Stones μεχρι U2 και funk ηχους ενω οσο ταπεινα μπορω να κρινω με το δικο μου αυτι, πιστευω οτι το δικο τους τραγουδι απο τον προσωπικο τους δισκο ηταν αυτο που ξεχωρισε. Ενας τραγουδιστης με χροια που θυμιζει αλλες δεκαετιες και ενας drummer που δεν μπορουσε να κατσει κατω με τιποτα (επαιζε και ορθιος παρακαλω!) παρεα με τον ταλαντουχο κιθαριστα και τον αλανθαστο μπασιστα μας εκαναν να χορεψουμε, να τραγουδησουμε και να "χτυπηθουμε" αλλα κυριως μας θυμισαν οτι το ροκ παραμενει μαγικο.
Η πρωτη κληρωση.
Καπου στο δευτερο διαλειμμα του συγκροτηματος, εγινε η κληρωση για τα πολλα δωρα του RockaRolla με αποκορυφωση ενα "παπακι" που πηγε σε ενα θαμωνα, μουσικο ενος συγκροτηματος που λεγεται "Φουσκες" (παπακι..φουσκες..).

Αποχωρησαμε λιγο πριν τις 2 το πρωι και ο κοσμος ακομα διασκεδαζε με τους Skelters ενω επι σκηνης ετοιμαζοταν να παιξει μουσικη ο Κωστας Πετριδης του Ραδιο Ακροπολις.

Ενα παρτυ που τα ειχε ολα. Ωραιες φατσουλες (ναι, οι γκομενες του ροκ ειναι οι καλυτερες!), νεα παιδια που προτιμησαν εκεινο το βραδυ να ειναι εδω κι οχι στην Πεγκυ Ζηνα ή σε αλλα οφθαλμολουτρα, εφηβα γερακια που πιστεψτε με "το εχουν ακομα", ενα τυπο με πατεριτσες (!), τη Μαρια με τα ωραια ματια που εκανε την πρωτη κληρωση, τη τσαχπινιαρα Θαλεια που εκανε τη δευτερη και πολλα ακομα μοναδικα πλασματα..

Μπορει να μην πουλαει οσο θα θελαμε, αλλα το Rock ειναι κατι παραπανω απο μια ταμπελα μουσικης - κι αυτο οι παραγωγοι του τοτε Ραδιο Ακροπολις - τωρα RockaRolla Radio το γνωριζουν πολυ καλα και θα το υπηρετησουν σε αυτη τη πολλα υποσχομενη νεα αρχη οπου καλουνται να προσαρμοστουν και εν τη συνεχεια, να κατακτησουν και παλι τη κορυφη.

edit 1: Ε-ε-ε-περασαμε ομορφα!
edit 2: Κι ειχε και μια δαιμονισμενη πανσεληνο..
edit 3: Τρια ζητω στον κυρ Passas για την απιστευτη ενεργεια, τη καλη διαγωγη και τη προσφορα αφθονης μπυρας (ναι θα μαθουμε κι εμεις καποτε drums!)
edit 4: ..και τρια μπραβο στον Κωστα (ηταν ενα πετυχημενο βραδυ!)
edit 5: H φωτογραφικη μηχανη παρεμεινε αφορτιστη οποτε για τις φωτογραφιες της παρουσης χρησιμοποιηθηκε το iPhone 3GS του συγγραφεα.

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More