English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ράδιο Ακρόπολις & Rockarolla Radio PARTY @ Μύλος [28 Μαϊ.]


PARTY - ROCKAROLLA RADIO @ ΜΥΛΟΣ, 28/5 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Επιστροφή του Ράδιο Ακρόπολις μέσα από το Rockarolla Radio!

Οι συντελεστές του θρυλικού Ράδιο Ακρόπολις, μετά από 20 χρόνια ξανά μαζί, για την δημιουργία ενός γνήσιου ¨τέκνου¨ του, του νέου ιντερνετικού σταθμού Rockarolla! Την Παρασκευή 28 Μαΐου γιορτάζουμε στο Μύλο την επιστροφή του Ράδιο Ακρόπολις μέσα από τον Rockarolla Radio !
Μετά την επιτυχημένη περσινή συνάντηση συντελεστών και ακροατών γιορτάζοντας 20 χρόνων του Ράδιο Ακρόπολις , φέτος μετά από πολλά χρόνια διάλυσης του σταθμού, το ραδιόφωνο ξανά αποκτά ζωή μέσα από το διαδίκτυο! Όπως παλιά, οι ιστορικοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί επιστρέφουν στις θέσεις τους για να παίξουν τη Rock μουσική που μεγαλώσαμε μαζί της και συνεχίζουμε να αγαπάμε, μαζί με κομμάτια που σήμερα ξεχωρίζουν.
Κλείνουμε ξανά ραντεβού με παλιούς ακροατές και με καινούριους για να γνωριστούμε από κοντά, την Παρασκευή 28 Μαΐου στο Μύλο, σένα πάρτι, με αφιερώματα σε ατάκες ιστορικών στιγμών του Ράδιο Ακρόπολις, με on the decks τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, το συγκρότημα Skelters να ροκάρουν on stage, τους Pat Cuters να ενώνουν 2 και 3 γενιές γιορτάζοντας την λειτουργία του Rockarolla radio , τέκνο του Ράδιο Ακρόπολις.
Παζάρι δίσκων από τα παλαιότερα δισκοπωλεία της πόλης θα είναι διαθέσιμο για τους ροκάδες συλλέκτες, ενώ οι παραβρισκόμενοι θα παίξουν με την τύχη τους, κερδίζοντας μια μηχανή ή ένα ποδήλατο.
Μια βραδιά γεμάτη αναμνήσεις για τους πιο παλιούς ροκάδες της πόλης και γι αυτούς που θέλουν να ζήσουν την εποχή μας!

ΑΚΟΥ ROCKAROLLA, ΓΙΝΕ..ROCKAROLLA..!
http://rockarolla.eu/index.php

Είσοδος: FREE
Έναρξη: μετά τις 20.00
Μυλος, Ανδρ.Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη,Τηλ.2310 510 081

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More