English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Sony XPERIA X10: Έρχεται στην Ελλάδα (20 Απρ.)

Το πολυαναμενόμενο XPERIA X10 από τη Sony Ericsson θα κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις 20 Απριλίου και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κινητή τηλεφωνία. Το Χ10 κυκλοφόρησε ήδη στην Ιαπωνία, την πιο προηγμένη τεχνολογικά χώρα, και δημιούργησε ουρές έξω από τα καταστήματα από την πρώτη μέρα διάθεσής του αφού πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν για να είναι από τους πρώτους που θα το αποκτήσουν.
Η ζήτηση που έχει δημιουργηθεί ήδη και στην Ελλάδα για το XPERIA X10 ήταν αναμενόμενη, αφού πρόκειται για ένα μοναδικό κινητό τηλέφωνο που διαθέτει το νέο ανθρωποκεντρικό user interface της Sony Ericsson.
Συγκεκριμένα, συγκεντρώνει όλη μαζί την επικοινωνία, από όποια πηγή και αν προέρχεται, που είχατε με ένα συγκεκριμένο άτομο. Είτε πρόκειται για Facebook και Twitter updates, είτε για φωτογραφίες, email και SMS, μπορείτε να τα δείτε μαζί με μια κίνηση.
Mε την ίδια έξυπνη λογική συγκεντρώνει τη μουσική, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχετε αποθηκεύσει και σας καθοδηγεί για το πού μπορείτε να βρείτε περισσότερα παρόμοια αρχεία στο Internet. Επίσης μπορεί να αναγνωρίσει έως και πέντε πρόσωπα σε μια φωτογραφία, να τα συνδέσει με τις επαφές σας και έτσι να επικοινωνήσετε κατ' ευθείαν μαζί τους.
Το XPERIA X10 χρησιμοποιεί την ανοιχτή πλατφόρμα Android η οποία διαθέτει μια ποικιλία από χιλιάδες εφαρμογές που μπορούν εύκολα να γίνουν download, έτσι ώστε ο κάθε χρήστης να μπορεί να το προσωποποιήσει απόλυτα με τις λειτουργίες που του ταιριάζουν, αλλά και να το ανανεώνει όποτε θέλει.
Το XPERIA X10 αποτελεί το πιο πρωτοποριακό προϊόν της φετινής χρονιάς από τη Sony Ericsson και θα διατίθεται από όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας σε άσπρο και μαύρο χρώμα από τις 20 Απριλίου.

Πηγή κειμένου: t3mag.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More