English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Mind Radio: ενημερωτικό δελτίο και προσκλήσεις για τα events της εβδομάδας!

The end of the road...


Την Τρίτη 16 Μαρτίου οι GAD θα βρεθούν στο Mind Radio. Θα μας παρουσιάσουν καινούρια κομμάτια από τον επερχόμενο δίσκο τους και θα θυμηθούμε τις παλιές τους επιτυχίες!
Το catering της βραδυνής εκπομπής είναι μια προσφορά των ψητοπωλείων ‘Πίταπαν’ σε συνεργασία με το www.thelosouvlakia.gr.
Tareq @ Mind Radio & LostEchoes Radio Show. Αυτή την Τετάρτη 17-03-2010, ο Ιωάννης Γλυκός φιλοξενεί στο ‘Lost Echoes Radio Show’ τον Tareq. Λίγες μέρες πριν από τη κυκλοφορία της πρώτης solo δουλειάς (“Cocoon”) του πρώην frontman των Techsoir, ο Tareq πέφτει στα ανακριτικά μας δίχτυα και απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις μας με υπόκρουση τα νέα του κομμάτια.

Εκπομπή της εβδομάδας!
Ιωάννης Γλυκός: Lost Echoes Radio Show. Ο Ιωάννης Γλυκός του www.LostEchoes.net επιμελείται και παρουσιάζει κάθε Τετάρτη 23:00 - 01:00 το "Lost Echoes Radio Show", φλερτάροντας διακριτικά με alternative tunes και αγγίζοντας με ευλάβεια μουσικές από ...Indie Rock και Intelligent Pop μέχρι New Wave, Dark Electro, και 80s.

Event της εβδομάδας
MARC ALMOND @ Gagarin 205 (19/3/10, Αθήνα). Την Παρασκευή, 19 Μαρτίου, το Gagarin 205 Live Music Space υποδέχεται ξανά τον αγαπημένο μας Marc Almond. Ο μεγάλος αυτός καλλιτέχνης, πάλαι ποτέ φωνή και ηγέτης των περίφημων Soft Cell και των Marc and the Mambas, επισκέπτεται την Αθήνα τρία χρόνια μετά την προηγούμενη εμφάνισή του, έχοντας ένα νέο album αλλά και μια λαμπρή καριέρα να τον ακολουθεί, τόσο σα μέλος των προαναφερθέντων σχημάτων, όσο και σαν solo τραγουδιστής, συνθέτης και performer.

Κερδίστε προσκλήσεις για τα παρακάτω event πατώντας πάνω στους συνδέσμους κι ακολουθώντας τις οδηγίες.
DIONNE WARWICK @ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ (15/3/10, Αθήνα). Με 5 GRAMMYs στο ενεργητικό της, 45 άλμπουμ στα top charts, 68 τραγούδια Νο 1, και με πάνω από 60 εκατομμύρια σε πωλήσεις δίσκων, η Dionne Warwick είναι μια από της πιο πετυχημένες τραγουδίστριες στον κόσμο. Η Χρυσή Κύρια με την χαρακτηριστική της φωνή έχει μαγέψει όλον τον κόσμο, με τραγούδια όπως: Don’t Make Me Over, Walk On By, I’ll Never Fall in Love Again, Reach Out For Me, Do You Know The Way To San Jose, και πολλά άλλα.
«H ΠΙΣΙΝΑ-OXI NΕΡΟ», του Μάρκ Ρέιβενχιλ. Η υπόθεση του έργου ξεκινά με τη Sally, μια διάσημη καλλιτέχνιδα, η οποία καλεί τους  παλιούς της φίλους στο καινούργιο πολυτελές σπίτι της για ένα πάρτυ στην πισίνα του σπιτιού της. Η γιορτή θα καταλήξει σε τραγωδία, όταν η οικοδέσποινα παθαίνει ένα τρομακτικό ατύχημα.
Piano magic & Kwoon & Misuse @ Fuzz Club (20/3/10, Αθήνα). Η κολεκτίβα των Piano Magic, συναντά τους πρεσβευτές του Γαλλικού “Post Rock” Kwoon με τη συμμετοχή των γηγενών Misuse. Αν σας αρέσουν οι Dead Can Dance, οι Sigur Ros και οι Mogwai δεν πρέπει με τίποτε να μπείτε στο απουσιολόγιο της βραδιάς.
The Subways @ ΚΥΤΤΑΡΟ CLUB (18/3/10, Αθήνα) + BLOCK33 (19/3/10, Θεσσαλονίκη). Αν βαρεθήκατε να ακούτε το smash hit «Rock’ n’ Roll Queen», διασκευασμένο από παντός είδους μικρές και μεγάλες μπάντες, η Self Preservation Society σας δίνει την ευκαιρία να…χοροπηδήσετε παρέα με το συγκρότημα που το γέννησε.

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More