English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Courier: Η απάντηση της Microsoft στο iPad

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η Microsoft εργάζεται πάνω σε ένα tablet PC που θα αντιμετωπίσει το iPad στην αγορά, ωστόσο εδώ και λίγες ημέρες οι πληροφορίες περί αυτού άρχισαν να πληθαίνουν. Συγκεκριμένα, το προϊόν θα ονομάζεται Courier και θα φέρει δύο οθόνες αφής. Στην «καρδιά» του θα βρίσκεται ένας Tegra 250 της Nvidia και θα είναι πιο ελαφρύ από το αντίστοιχο προϊόν της Apple, ενώ σε επίπεδο λειτουργικού θα πρέπει να περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις, παρά το γεγονός πως η Microsoft θα ήθελε πολύ να ενσωματώσει μία light έκδοση των Windows 7.
Στα σχέδια της αμερικάνικης εταιρίας είναι ακόμη η ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων (λογικότατα) και όπως αναμένεται, θα δημιουργηθεί και ένα ειδικό κατάστημα που θα ανταγωνιστεί το iBookstore. Αυτό που μένει να δούμε πλέον είναι πρώτον σε ποια χρονική περίοδο θα κάνει την εμφάνισή του και δεύτερον σε τι τιμή.

Πηγή: Nooz.gr

Bookmark and Share

2 scary σχόλια:

Γιατί μ'αρεσει περισσότερο από το ipad?

Το iPad εχει ακομα δρομο μπροστα του για να αποδειξει οτι δεν ειναι ενα μεγαλυτερο iPhone.
Καλη η ιδεα της MS, αλλα πρεπει να περιμενουμε και τα επισημα οριστικα τεχνικα χαρακτηριστικα. Μεγαλο στοιχημα θα ειναι σιγουρα η μπαταρια η οποια καλειται να υποστηριξει 2 οθονες..

Ο ανταγωνισμος μονο καλο κανει ;)

-d

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More