English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Bono for Greece (Rock διαπραγματεύσεις για την Ελλάδα ρε γαμώτο)

Ο Μπόνο ανέλαβε να ηγηθεί καμπάνιας για τη διαγραφή του δημοσιονομικού χρέους της Ελλάδας μετά από συνάντησή του με τον Γιώργο Παπανδρέου στο περιθώριο της σημερινής συνόδου κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Ιρλανδός τραγουδιστής είχε αναλάβει αντίστοιχη εκστρατεία υπέρ της Αφρικής το 2000 με τίτλο «Drop the debt» και κλήθηκε από την ελληνική κυβέρνηση να βοηθήσει λόγω της μεγάλης του εμπειρίας στις διαπραγματεύσεις με παγκόσμιους ηγέτες.

«Θα θέσω στην υπηρεσία της Ελλάδας όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω την ηλιόλουση αυτή χώρα την ώρα της μεγάλης της κρίσης», δήλωσε ο τραγουδιστής των U2 στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τη συναυλία των U2 στην Αθήνα στις 3 Σεπτεμβρίου θα διατεθούν υπέρ των Ελλήνων δημοσίων υπαλλήλων, που πλήττονται περισσότερο από την πρωτοφανή αυτή δημοσιονομική κρίση.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, ο Μπόνο ξεκίνησε να εργάζεται για το καλό της χώρας, αφού συναντήθηκε με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και άλλους Ευρωπαίους ηγέτες.

πηγή κειμένου: Tα ΝΕΑ On-line

edit: Κι όσο οι απόφοιτοι των σχολών διεθνών σχέσεων και διπλωματίας παραμένουν άνεργοι την στιγμή που το ΥΠΕΞ ξεχειλίζει από άσχετα πτυχία και απειρία, το παραπάνω κείμενο δεν θα ανήκει εντελώς στην σφαίρα της φαντασίας.
Συγχαρητήρια στη συγγραφέα.


Bookmark and Share

7 scary σχόλια:

Και φυσικά δεν σκεφτόμαστε πως η blogger μπορεί να κάνει πλάκα επειδή βλέπουμε "TA NEA" στο πάνω μέρος της σελίδας ε;

Μα, φυσικα και το συγκεκριμενο κειμενο ειναι υποθετικο (ή κανει "πλακα", εαν το προτιμας, ανωνυμε φιλε).

"edit: Κι όσο οι ... το παραπάνω κείμενο δεν θα ανήκει εντελώς στην σφαίρα της φαντασίας..."

ναι, φυσικα το κειμενο ειναι πλακα (κι ευχαριστω για τα συγχαρητηρια σας!). το αξιοπεριεργο της υποθεσης ειναι οτι σχεδον ολοι το πιστεψαν!

Εύη Ελευθεριάδου

Και πανω που διαβασα ενα κειμενο ακομα δικο σου και αναρωτιομουν πως γινεται να αφηνουν ακομα τετοια δημιουργικη γραφη ελευθερη απο περιορισμους, σε καιρους σκοτεινους και δυσκολους για "πριγκηπες".

Να εισαι καλα να μας βαζεις σε σκεψεις.

Δημήτριος Α. Παπαγεωργίου

(καλως ή κακως δεν ανηκουμε στους ανωνυμους)

Υ.Γ.2 Το θεμα των U2 και του ενεργειακου προγραμματος της Τουρκίας λες να σου δημιουργησει παρερμηνειες του τυπου "cry wolf"?

(Ο Bono τελικα πρεπει να υποστηριζεται απο γραφειο τυπου/συντονισμου/οργανωσης αρκετα μεγαλυτερο απο αυτο του GAP :p)

Γεια σου Εύη κι ευχαριστούμε για το σχόλιο!

Το Στροφή 360 (στο οποίο αναφέρεται μάλλον και ο Δημήτρης) μου τράβηξε την προσοχή λόγω (και) του "ταξιδιάρικου" θέματος και γραφής μιας "ταξιδιάρας ψυχής"!

Δεν περιμένεις πιθανώς να το ακούσεις από εμάς αλλά keep up the good work και enjoy the ride on Thunder Road's Highway One ώστε κι εμείς εφεξής (θα είμαι ειλικρινής λέγοντας ότι τώρα ανακάλυψα το blog σου στα ΝΕΑ επ'ευκαιρία του Bono Advocacy "θέματος" που έφερε σε μας ο YpNoS - που να τα προλάβεις όλα άλλωστε) να ταξιδεύουμε με τη γραφή σου!

Χαιρετισμούς από Ολλανδία
Stelios
Στέλιος Κελαϊδίτης

Ευχαριστώ Δημήτρη και Στέλιο!

Μα κι εγώ τώρα ανακάλυψα το scary blog. Ας είναι καλά ο Bono, θα πιω μια Guiness στην υγειά του :-)

Εύχομαι πολλά ταξίδια ακόμα, παντός είδους

Εύη

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More