English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

My Dying Bride @ Block 33 & Gagarin 205 [30 & 31 Ιαν.]

«O πρώτος επίσημος εορτασμός για τα 20 χρόνια των My Dying Bride θα γίνει στην Ελλάδα, μαζί σας, και νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό μέρος για να το γιορτάσουμε!»...
Δηλώνει ο Aaron Stainthorpe o frontman και κινητήρια δύναμη των My Dying Bride, σε συνέντευξη τους στο rocking.gr, λίγες μέρες πριν υποδεχτούμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το γκρουπ που επαναπροσδιόρισε τον όρο doom metal!



Έρχονται όχι απλά για 2 σόου αλλά για να γιορτάσουν μαζί μας την επέτειο των 20 χρόνων τους! Τα δύο live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι κυριολεκτικά μία γιορτή για την ιστορία του γκρουπ όπως μας λέει ο Aaron… «Σίγουρα θα κάνουμε μια «γύρα» 20 ετών. Θέλουμε πάρα πολύ να παίξουμε κάτι από τα παλιά. Θα είστε οι πρώτοι που θα μας δείτε, ξανάλεω, για τα 20 μας χρόνια. Θα ερμηνεύσουμε κομμάτια από κάθε μας δίσκο σε αυτά τα live….»
Αυτά τα δύο σόου κρύβουν και άλλες εκπλήξεις καθώς το βιολί επιστρέφει στις συνθέσεις τους μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Όπως αναφέρει ο Aaron πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιστροφή τόσο για το ίδιο το γκρουπ όσο και για τους fans.
Οι My Dying Bride βγάζουν μία δυναμική στα live τους, δημιουργώντας μία ιδιαίτερη και σκοτεινή ατμόσφαιρα. Αυτό το χαρακτηριστικό άλλωστε τους είχε οδηγήσει μαζί με τους Metallica, στο Rockwave Festival το 2007!

Τώρα έρχονται για δύο βραδιές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με αποσκευές την μουσική τους ιστορία 20 ετών αλλά και ένα εξαιρετικό νέο άλμπουμ "For Lies I Sire" που κυκλοφόρησε μόλις πριν λίγους μήνες!
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – BLOCK33, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ – GAGARIN205, ΑΘΗΝΑ

*Για να διαβάσετε την συνέντευξη του Aaron επισκεφτείτε το www.rocking.gr αυτή την Παρασκευή!

Τιμή Εισιτηρίου: 30€
Σημεία Προπώλησης:
Ticket House | www.tickethouse.gr
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 102
Online Sales: www.ticketpro.gr


Bookmark and Share

2 scary σχόλια:

Τι μου το θυμίσατε τώρα... Ήθελα τόσο πολύ να τους δω σε έναν κλειστό, σκοτεινό χώρο και βρήκαν να έρθουν μέσα σε περίοδο εξεταστικής...

Να ηξερες ποσες συναυλιες εχω χασει για διαφορους λογους.. συναυλιες που μπορει και να μην ξαναγινουν στην χωρα μας..
Ευχομαι να προλαβεις, να κοψεις απο δω κι απο κει, και να τους δεις. Διαφορετικα, ειναι σιγουρο οτι θα ξαναπερασουν απο δω :)

-d

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More