English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

The White Stripes - Under Great White Northern Lights [new DVD/CD]

Οι White Stripes, το διάσημο ροκ ντουέτο-φαινόμενο, πρόκειται να κυκλοφορήσουν το ντοκιμαντέρ της καναδικής περιοδείας τους, «The White Stripes: Under Great White Northern Lights» σε μια συλλεκτική κασετίνα με πολλά... εκλεκτά καλούδια για τους φανατικούς οπαδούς τους.


Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τους Jack και Meg White στην εκτεταμένη περιοδεία τους στον Καναδά, η οποία κορυφώθηκε με τη συναισθηματικά φορτισμένη συναυλία στο Glace Bay της Nova Scotia, την ημέρα της επετείου των 10 χρόνων ως συγκρότημα. Η πρεμιέρα του έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο τον περασμένο Σεπτέμβριο, παρουσία του σκηνοθέτη Emmett Malloy αλλά και του συγκροτήματος που απάντησε σε ερωτήσεις του κοινού.
Η πολυτελής κασετίνα θα περιέχει το DVD του ντοκιμαντέρ, το live DVD της επετειακής τους συναυλίας, ένα live album 16 τραγουδιών από την περιοδεία σε CD αλλά και σε δίσκο βινυλίου 180 γραμμαρίων, ένα σπάνιο live 7ιντσο δισκάκι βινυλίου με τα τραγούδια «Icky Thump» και «The Wheels On The Bus», μία έκδοση 208 σελίδων με φωτογραφίες του Autumn de Wilde από την περιοδεία, αλλά και πρόλογο από το σκηνοθέτη Jim Jarmusch, και μια συλλεκτική μεταξοτυπία του Rob Jones.

Η τιμή της κασετίνας θα είναι 179 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους, ενώ από το 2010 θ’ ανέλθει στα 229 δολάρια. Όσοι πιστοί, σπεύσατε.


Πηγή: nooz.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More