English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

The Scary Nights Show: 20 Δεκ. [pre-show]


Αυτη τη Κυριακη, 20 Δεκ., ενα ακομα The Scary Nights Show ειναι στα σκαρια. Δεν θα εχουμε αφιερωμα σε αγαπημενο καλλιτεχνη ομως, θα εχουμε πολλα ωραια θεματα να ακουσουμε:

Καινουριοι και ζωντανοι Locomondo, ζωντανος και σπανιος Μαχαιριτσας, φρεσκοι και διασκευασμενοι Onirama, νεος και πετυχημενος Φιλιππος Πλιατσικας.
Ζωντανοι και δωρεαν Coldplay (LeftRightLeftRightLeft), επετειακοι και σπανιοι The Rolling Stones (Get her Ya Ya's out!), ζωντανος ακομα και παντα λαμπερος Johnny Hallyday (Tour 66), αντιθετος στο ρευμα και "φυλακισμενος" Manu Chao (Viva la Colifata).

Στο Β μερος θα ηχησουν οι καμπανες και θα αναζητησουμε την πιθανοτητα εμφανισης της Αγιας Τετραδας των φεστιβαλ Sonisphere και στην χωρα μας. Οι Metallica, οι Slayer, οι Megadeth και οι Anthrax ενωνουν τις δυναμεις τους και απειλουν να μας κατακτησουν!
Θα θυμηθουμε αγαπημενες headbanging μελωδιες και φυσικα θα ακουσουμε καποια ηχογραφηματα απο το νεο -επισημο- CD των Metallica με τιτλο Orgullo, Passion Y Gloria.. το οποιο ακουσατε πρωτοι στο SNShow εδω και αρκετες εβδομαδες.

Μονο στο Mind Radio.

--------------
Εαν θελετε να ακουστει ενα demo, αν θελετε να βρισετε, να σχολιασετε, να αφιερωσετε ή εαν θελετε να στειλετε δελτια τυπου, το email επικοινωνιας ειναι ScaryGreeks (at) gmail.com

Bookmark and Share

1 scary σχόλια:

Glad to see the free and downloadable Coldplay (LeftRightLeftRightLeft) and Manu Chao (Viva la Colifata) in the playlists!!

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More