English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Slipknot - Snuff [info & HQ video]


Οι βραβευμενοι με Grammy, Slipknot για μια ακομα φορα αψηφουν τις προσδοκιες. Ενω οι ραδιοφωνικες επιτυχιες δεν τους ειναι αγνωστες, οι Slipknot σκαρφαλωνουν στα charts με ενα τραγουδι το οποιο δεν θυμιζει τοσο το "hard rock". Το νεο single, "Snuff", βρισκεται στο Top 5 του Active Rock και στο Top 20 Modern Rock και ανεβαινει σταθερα.
Οταν ηρθε ο καιρος να δημιουργησουν κατι οπτικο για το Snuff, το συγκροτημα εκανε και παλι κατι το αναπαντεχο. Αποκαλυψε ενα short film (ταινια μικρης διαρκειας), σκηνοθετημενο απο τον M. Shawn Crahan και τον P.R. Brown. Το film εχει τον τραγουδιστη Corey Taylor να εμφανιζεται οπως ποτε αλλοτε. Παιζοντας με τα αισθηματα του θεατη, αυτο το βιντεο ειναι πιθανον να δημιουργησει πιο πολλες ερωτησεις παρα απαντησεις.

Ο Crahan λεει "Το Snuff, σαν ενα κομματι τεχνης, ειναι μια καταθεση της εξελιξης των SLipknot. Μας πηρε 10 χρονια ασυμβιβαστης οπτικης των πραγματων για να μπορεσουμε να παρουσιασουμε κομματια της ευρυτερης εικονας. Μεινετε ξυπνιοι γιατι, οπως παντα, ακομα συνεχιζεται."

Απολαυστε την ταινια μικρης διαρκειας του Snuff σε υψηλη ποιοτητα:




Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More