English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Mind Radio - Μανώλης Φάμελλος & Στάθης Δρογώσης και φυσικά κερδίστε προσκλήσεις για διάφορα events!


Μανώλης Φάμελλος & Στάθης Δρογώσης LIVE!!!
Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντιούνται ζωντανά στο Mind Radio! Το βράδυ της Τρίτης 8 Δεκεμβρίου στις 23.00 - 01.00 συνδεθείτε στο Mind Radio και μιλήστε ζωντανά μαζί τους!

Αν χάσατε την ζωντανή εκπομπή των Matisse την 1 Δεκεμβρίου μπορείτε να την ακούσετε κάνοντας κλικ πάνω στο όνομα.

Οι Dj's Lucy + Purplekittie απο την εκπομπή Absolut Moments του Mindradio στα decks του Tiki Athens (Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη) με ήχους alternative,electro,ebm θα  αναλάβουν να σας ξεσηκώσουν για μια dark-electro βραδιά στις 9 Δεκέμβρη!! Να είστε όλοι εκεί!!!!!! STAY ABSOLUT!!! Περισσότερα


Πήρες δώρο στον Νικόλα; Την Κυριακή γιόρταζε. Σου προτείνουμε για τον προστάτη των ναυτικών αυτό το "θαλασσινό" σχέδιο ;)

http://www.tokotoukan.gr/t-shirts/hot-stuff/leave-your-myth-in-greece

Φέτος στις γιορτές θα πάτε πουθενά; Αν ναι, για να μην ταλαιπωριέστε με τις αερόστατο air & την air σφεντόνα μπείτε στο www.travelplanet24.com και με το Best-Price-Mix συνδυάστε πτησεις απο διαφορετικές  αεροπορικες εταιρίες για να βρείτε το δικό σας δρομολόγιο.

Κερδίστε προσκλήσεις για τις παρακάτω εκδηλώσεις πατώντας πάνω στους τίτλους και ακολουθώντας τις οδηγίες.

«ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΕΙΔΟΣ» της Τζοάννα Μάρευ-Σμιθ
Μια εύγλωττη, εύγευστη και ξεκαρδιστική κωμωδία, που ισορροπεί αριστοτεχνικά στο μεταίχμιο της σάτιρας και της φάρσας, αποδεικνύοντας ότι το γυναικείο είδος δεν είναι μόνο πιο θανατηφόρο αλλά και πιο αστείο από το ανδρικό.

«RENT», του Jonathan Larson
To πολυβραβευμένο ροκ μιούζικαλ της Νέας Υόρκης σε σκηνοθεσία της ταλαντούχας Θέμιδας Μαρσέλλου (Μαγαζάκι του Τρόμου, Grease κ.α.) και σε μια εξαιρετική απόδοση κειμένου του Γιώργου Καπουτζίδη. Το RENT, ένα από τα μακροβιότερα μιούζικαλ του Broadway, αποτελεί φαινόμενο!

«ΧΑΝΣΕΛ ΚΑΙ ΓΚΡΕΤΕΛ» (Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΩΝ) του Διαμαντή Γκιζιώτη
Μια διαφορετική, σύγχρονη, αλληγορική διασκευή του παραμυθιού «Χάνσελ και Γκρέτελ», όπου τα δύο αδέρφια χάνονται μέσα στη σκληρή πραγματικότητα ενός κόσμου που ζει στην “εποχή των γουρουνιών”.

«CHATROOM», του Enda Walsh
Έξι άγνωστοι μεταξύ τους νέοι έρχονται σε επαφή αποκλειστικά μέσω των διαδικτυακών chatrooms, όπου δεν υπάρχουν σύνορα και οι ταυτότητες είναι επινοημένες.

«PR» του Γρηγόρη Χατζάκη
Αφετηρία, τέσσερις χαρακτήρες που συναντάμε στη λογοτεχνία ή τον κινηματογράφο, οι οποίοι στη διάρκεια ενός γενικού black-out, χάνοντας στο σκοτάδι την «εικόνα» τους, αποκαλύπτουν τα πιο απόκρυφα και σκοτεινά στοιχεία του χαρακτήρα τους, αυτά που «δεν θα έπρεπε να βγουν ποτέ στο φως».



Bookmark and Share

1 scary σχόλια:

"Η προγραμματισμένη ζωντανή εκπομπή για την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου με τον Μανώλη Φάμελλο και τον Στάθη Δρογώση δυστυχώς αναβάλλεται. Θα βρίσκονται κοντά μας τελικά στις 12 Ιανουαρίου. Οι αγαπημένοι μας Transistor και οι Rosebleed μία από τις πολλά υποσχόμενες ανερχόμενες μπάντες θα πιάσουν θέση πίσω από το μικρόφωνο του Mind Radio την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου στις 23.00!"

- Mind Radio

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More