English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Clint Eastwood - Επετειακή κασετίνα με 35 ταινίες [Warner Home Video]

Σπουδαία νέα για τους fans του ‘αιώνιου έφηβου’ Clint Eastwood! Η Warner Home Video ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός εντυπωσιακού Box Set DVD με 35 ταινίες του αγαπημένου ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Υπό τον γενικό τίτλο «Clint Eastwood: 35 Films, 35 Years at Warner Bros.» («Clint Eastwood: 35 Ταινίες, 35 Χρόνια στη Warner Bros.»), η επετειακή αυτή κασετίνα θα περιέχει σε 19 DVD ταινίες που ο Eastwood σκηνοθέτησε ή έπαιξε (ή και τα δύο) από τα χρόνια της συνεργασίας του με το διάσημο στούντιο. Η λίστα θα ξεκινά από το «Where Eagles Dare» του 1968 και θα φτάνει μέχρι και το περσινό «Gran Torino», ενώ στη συλλογή θα συμπεριλαμβάνεται και ένα ντοκιμαντέρ από τον ιστορικό κινηματογράφου και κριτικό του Time, Richard Schickel, καθώς και μια βιογραφική έκδοση.
«Γνωρίζω τον Clint τον περισσότερο καιρό που ήταν στην Warner Bros.», είπε ο Schickel. «Ήμουν τυχερός που είχα τη δυνατότητα να περιφέρομαι μαζί του στα στούντιο της Warner και να ακούω τις αναμνήσεις του. Το να μπορώ να τον δείξω στα μέρη όπου εργάζεται είναι, πιστεύω, μια μοναδική ευκαιρία», συμπλήρωσε.

Η κασετίνα θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου 2010 και η τιμή της αναμένεται να φτάσει τα 180 δολάρια. Θυμίζουμε ότι η νέα ταινία του Clint Eastwood με τίτλο «Invictus» θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 28 Ιανουαρίου του 2010. Το νέο πόνημα του Eastwood, γυρισμένο εξ ολοκλήρου στη Νότιο Αφρική, φαίνεται να βάζει από τώρα πλώρη για τα επερχόμενα Oscar, με το δίδυμο Morgan Freeman και Matt Damon να θέτουν επίσης ισχυρή υποψηφιότητα για τον ίδιο θεσμό.


πηγή: nooz.gr, e-radio.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More