English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Αν (νέο τραγούδι) [HQ audio]

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζει τη δισκογραφική της επιστροφή και ήδη το πρώτο νέο τραγούδι με τίτλο «Αν» κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Η Ελεωνόρα γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο τραγούδι και το θέατρο, κόρη του Γιάννη Ζουγανέλη και της Ισιδώρας Σιδέρη. Πέρυσι ήταν το νέο πρόσωπο της χρονιάς στο Ελληνικό τραγούδι, έχοντας όμως ξεκινήσει από το 2004 καταγράφοντας στο ενεργητικό της πολλές και εξαιρετικά σημαντικές συνεργασίες.
Σ'αυτό το χρονικό διάστημα συνεργάστηκε με τους: Γιώργο Νταλάρα, Αντώνη Ρέμο, Θάνο Μικρούτσικο, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Φίλιππο Πλιάτσικα, την Εστουδιαντίνα, τους ONIRAMA και φέτος με τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Μανώλη Λιδάκη και τον Μπάμπη Στόκα στο Κέντρο Αθηνών. Η συνεργασία της με τον Δημήτρη Μητροπάνο θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι σε 15 συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Το πρώτο προσωπικό της album, με τον τίτλο «ΕΛΑ» συγκέντρωσε πολλές και ισχυρές υπογραφές: Φίλιππος Πλιάτσικας, Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Μωραΐτης, Λίνα Δημοπούλου, Sunny Μπαλτζή, Σταύρος Λογαρίδης, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Κίτρινα Ποδήλατα, Κώστας Τζάνος, Τρύφων Κουτσουρέλης, Αχιλλέας Διαμαντής, μια διασκευή στο «Τικ, τακ του ρολογιού» του Λάκη Παπαδόπουλου και της Μαριανίνας Κριεζή, αλλά και μια διασκευή από τα ιταλικά με τους στίχους του Νίκου Μωραΐτη.


Πηγή: e-radio.gr

Bookmark and Share

2 scary σχόλια:

Νομίζω ότι μου θυμίζει το "breaking the habit" από Linkin Park
http://www.youtube.com/watch?v=v2H4l9RpkwM

Θα σου πω τι δεν θυμιζει σιγουρα.. το πολυ καλο ξεκινημα της ;)

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More