English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Christmas Magic World @ Θέατρο Badminton [μέχρι 10 Ιαν.]

Ένας ολόκληρος χριστουγεννιάτικος κόσμος ζωντανεύει στον προαύλιο χώρου του Θεάτρου Badminton και υποδέχεται τα μικρά και… τα «μεγάλα» παιδιά. Παραστάσεις, συναυλίες, χριστουγεννιάτικη αγορά, παγοδρόμιο, τραμπολίνο… όλα έχουν τη θέση τους στο Christmas Magic World!

Το Christmas Magic World είναι το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο πολλαπλών εκδηλώσεων. Ένας παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος κόσμος έκτασης 6 στρεμμάτων, που για 7 εβδομάδες (μέχρι τις 10 Ιανουαρίου) μάς περιμένει για να μπούμε στο κλίμα των γιορτών, να κάνουμε τις αγορές μας, να διασκεδάσουμε και να ψυχαγωγηθούμε.
Ένα χριστουγεννιάτικο ταξίδι για ανθρώπους κάθε ηλικίας, για όλη την οικογένεια, που θα εξελίσσεται σε τέσσερις παράλληλους άξονες, όπου όλοι θα συμμετέχουν ενεργά:
Christmas Magic SHOW
Δύο μοναδικές… χριστουγεννιάτικες παραστάσεις μας δίνουν ραντεβού στο Θέατρο Badminton. Ο «Καρυοθραύστης» από το Universal Ballet (έως τις 13 Δεκεμβρίου) και «Ο Μεγαλέξανδρος & ο Καταραμένος Δράκος» του Δήμου Αβδελιώδη (17 Δεκεμβρίου έως 17 Ιανουαρίου)
Christmas Magic MARKET
Για πρώτη φορά μία μεγάλη, υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά λειτουργεί στην Ελλάδα, στα πρότυπα των αντίστοιχων παραδοσιακών αγορών της Κεντρικής Ευρώπης (Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, κ.λπ.). Στο Christmas Magic Market, περισσότερα από σαράντα παραμυθένια χριστουγεννιάτικα σπιτάκια φιλοξενούν πολλές επιχειρήσεις, που διαθέτουν στο κοινό μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως γλυκά, φαγητό, ποτά, λιχουδιές, παιχνίδια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, βιβλία, CD, αξεσουάρ, καλλυντικά, λευκά είδη, κοσμήματα, παραδοσιακά προϊόντα, εσώρουχα, gadgets και πολλά άλλα.
Christmas Magic KINDERLAND
To Christmas Magic Kinderland είναι ένα ιδιαίτερο τμήμα με ψυχαγωγικές δραστηριότητες για παιδιά, αλλά και για όσους αισθάνονται παιδιά. Περιλαμβάνει παραμυθένιες τέντες - εργαστήρια, όπως Εργαστήρι Χειροτεχνίας, Μαγειρικής, Παραμυθιού, καθώς και εργαστήρι για Μαθητευόμενους Ζογκλέρ.
Christmas Magic FUNPARK
Ώρα για παιχνίδι!!! Το συναρπαστικό Christmas Magic FunPark περιλαμβάνει: παγοδρόμιο (έκτασης 470 m2), carousel, το τρενάκι των Χριστουγέννων, το κάστρο των ιπποτών, δύο πίστες αναρρίχησης, για μικρούς και μεγάλους, καθώς και επίδειξη αναρριχητικών δεξιοτήτων που κόβουν την ανάσα, από ειδικούς ή... απλά τολμηρούς, και bunjee τραμπολίνο για τούμπες και ατελείωτες φιγούρες στον αέρα…

Μπείτε κι εσείς στο Christmas Magic World στον προαύλιο χώρο του Θεάτρου Badminton μέχρι τις 10 Ιανουαρίου!

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα – Παρασκευή: 16.00 – 23.00
Σαββατοκύριακο & Γιορτές: 11.00 – 23.00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More