English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Φίλιππος Πλιάτσικας - Λίγο Όνειρο Ακόμα @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο [από 22 Ιαν.]

Φ Ι Λ Ι Π Π Ο Σ Π Λ Ι Α Τ Σ Ι Κ Α Σ
«Λίγο Όνειρο Ακόμα»
Από 22 Ιανουαρίου
στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Μαζί του ο Mc Yinka, οι Αλκή και η Veronica
Special guests:
G.A.D
Rosebleed


Ο Φίλιππος Πλιάτσικας έρχεται στην σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου μια ονειρική παράσταση για να μας ταξιδέψει με μια βαθιά ανάσα από την γκρίζα πραγματικότητα ...στο όνειρο!
Σε μια εποχή παράξενη, που μοιράζει στους ανθρώπους φόβο, ανασφάλεια και αμφιβολία, ο Φίλιππος Πλιάτσικας αποζητά «Λίγο Όνειρο Ακόμα» και στέκεται ανάμεσα από τον χρόνο που τρέχει και τον χώρο που μας στριμώχνει με μία παράσταση τόσο αέρινη, μαγική αλλά και οικία όσο μια αγκαλιά. Μια αγκαλιά που χωράει το ρεπερτόριο της νέας δισκογραφίας του Φίλιππου αλλά και το παλαιότερο των Πυξ- Λαξ. Την ελληνόφωνη εναλλακτική σκηνή αλλά και την ανεξάρτητη ξενόφωνη των G.A.D και των Rosebleed. Τους τρεις νέους καλλιτέχνες του νέου δισκογραφικού label ΜΕΛΥΔΡΟ, με τη hip-hop & funk του Mc Yinka, την pop- punk θηλυκή εκδοχή της brand new coming Veronica αλλά και την electro-pop των νεοφώτιστων Αλκή.
Μια αγκαλιά, πάνω στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου που φέρνει διαφορετικές μορφές τέχνης όπως τη μουσική, τη ζωγραφική, το θέατρο και τον χορό, μαζί για να εκφράσουν την ίδια ανάγκη: Λίγο Όνειρο Ακόμα!
Στο φόντο έργα ζωγραφικής, με θέμα την παράσταση , φωτίζουν και φωτίζονται από τα τραγούδια. Μια «μπαλαρίνα» δηλώνει πως ο έρωτας για τη ζωή νικά τον θάνατο. Τα σώματα πίσω από τα ειδικά πανιά ξεκινούν να κινούνται διαφορετικά αλλά ο χρόνος τα εναρμονίζει σε μία κίνηση, σε ένα ρυθμό, στο ίδιο χτυποκάρδι.
Σ’ αυτή την παράσταση τα «πρέπει» πάνε περίπατο, τα σύνορα που κρατάνε μακριά το ένα είδος μουσικής από το άλλο, σβήνονται μπροστά στη δυναμική της τέχνης να κάνει τα πολλά- ΕΝΑ. Για πρώτη φορά, στην ίδια σκηνή και στον ίδιο χρόνο, το νέο ρεύμα της ξενόφωνης εναλλακτικής μουσικής διασταυρώνεται με το ελληνόφωνο ροκ και συμμαχούν κόντρα στη φοβία και την εχθρικότητα της εποχής, ενώ οι νέοι δημιουργοί όπως ο Mc Yinka και οι Αλκή βρίσκουν βήμα.
«Λίγο Όνειρο Ακόμα», μια παράσταση, μια παρέα, μια αγκαλιά μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα στην σκηνή του Γυάλινου μουσικού θεάτρου, μας καλεί να κάνουμε το όνειρο… στάση ζωής.
Ο Φίλιππος έγραψε δύο τραγούδια ειδικά γι’ αυτή την παράσταση. Το πρώτο «Λίγο Όνειρο Ακόμα Ι», σε μουσική του Herbert Grönemeyer και σε στίχους του Φίλιππου Πλιάτσικα.

στην παράσταση παίζουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:
Αλέκος Αράπης: Μπάσο
Πάνος Τόλιος: Τύμπανα
Σπύρος Χατζηκωσταντίνου: Κιθάρα
Ειρήνη Αναστασίου: Τσέλο
Γιάννης Σκούταρης: Πλήκτρα
Νίκη Γρανά: Φωνητικά, Ακορντεόν
Και
Σχεδιασμός Φωτισμών -Videoprojections: Περικλής Μαθιέλλης
Επιμέλεια Ήχου : Νίκος Παππάς.
Σκηνοθετική επιμέλεια Videos: Νάντια Σπηλιωτοπούλου.

Παρασκευή & Σάββατο
Ώρα Έναρξης: 22:30
15€ Μπαρ, 35€ Ελάχιστη Κατανάλωση
Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 9315600 και www.gialino.gr


Bookmark and Share

1 scary σχόλια:

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις μας στο Γυάλινο μουσικό θέατρο μέχρι τέλος Φλεβάρη,θα συνεχιστούν και το Μάρτιο για 2 ακόμα παραστάσεις. Τα Σάββατα 6 και 13 Μαρτίου!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μοιραστήκατε μαζί μας αυτό το όνειρο μέχρι τώρα και ραντεβού στο Γυάλινο μουσικό θέατρο μέχρι τις 13 Μαρτίου για...”Λίγο όνειρο ακόμα”

- Φ. Π.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More