English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Fear Factory - Mechanize [(new album @ 9 Φεβ. 2010) artwork & details] & Powershifter [HQ audio]

Το νεο συγκροτημα που αποκαλει τον εαυτο του Fear Factory, καθως περιλαμβανει 2 αρχικα μελη των FF (Dino Cazares & Burton C. Bell) παρεα με τον μπασιστα Byron Stroud αλλα και τον θρυλικο ντραμερ Gene Hoglan (!!!) κυκλοφορει νεο δισκο με τον τιτλο "Mechanize" στις 9 Φεβρουαριου 2010.

Η παραγωγη εγινε απο τον Rhys Fulber (Front line assembly, Paradise Lost) και η μιξη απο τον Greg Reely (Paradise Lost, Front Line Assembly). Γνωστοι τιτλοι τραγουδιων ειναι επισης οι Industrial Discipline και Fear Campaign.

"Δεν ηθελα κανενας ηχος να ακουγεται φυσικος", ειπε ο Bell. "Ηθελα ολοι να ειναι πραγματικα μηχανικοι επειδη ηθελα αυτη η πλευρα των Fear Factory να λαμψει για ακομα μια φορα. Πιστευω οτι καπου θολωσε στην πορεια του συγκροτηματος και αυτο ηταν που μου αρεσε στους Fear Factory. Ειμαι ενας τρελος οπαδους της industrial μουσικης ακομα. Και πραγματικα δεν ακους συχνα τετοια δειγματα στις μερες μας."

Το βρηκαμε και σας το παραδιδουμε σε HQ audio:


3 scary σχόλια:

Έχουν αλλάξει κάπως το στυλ τους (το industrial στοιχείο τους έγινε πια σχεδόν συνηθισμένη electro, λιγότερη βρομιά στον ήχο και στο transgression έπαιζαν αρκετά με τα καθαρά φωνητικά) και έχουν χάσει το ιδιαίτερο στυλ που τους καθιέρωσε. Και πάλι όμως ακούγονται ευχάριστα και δυνατά! Ελπίζω στο promo tour να περάσουν κι από Ελλάδα.

Κι εχουν μεινει στην ουσια μονο 2..

Ομως, αυτο το ονομα του κυριου Gene Hoglan κατι μου κανει :D

Μακαρι οντως να ερθουν Ελλαδα με αυτο ακριβως το σχημα.

Βρήκα το album χθες και πρόλαβα να το ακούσω 2 φορές σήμερα. Καμία σχέση με το πειραματικό, μετριότατο, Transgression.

Σαν δομή, είναι σχεδόν όμοιο με το αξεπέραστο Demanufacture του 1995. Industrial βάση στον ήχο με death metal δυναμική. Γενικά, το album τους ξαναγυρίζει χρόνια πίσω (ηχητικά), κάνοντας όμως προφανές το ότι αυτός είναι ο ήχος που τους ταιριάζει.

Η ευχή μας έγινε πραγματικότητα, by the way (12 Μαρτίου στην Αθήνα)!!!

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More