English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

The Sonics @ Gagarin 205 Live Music Space [6 & 7 Νοε.]

Belle Vue and Ramon Productions proudly present:
THE SONICS
Friday 6 + Saturday 7 November 2009
support acts 7/11:
The Jacks + Yesterday’s Thoughts

Το Belle Vue και η Ramon Productions έχουν την τιμή να παρουσιάσουν ίσως την μεγαλύτερη μπάντα που έχει περάσει ποτέ από την Ελλάδα. Οι θρυλικοί Sonics, από την Tacoma της Washington, το κορυφαίο garage punk group όλων των εποχών, η μπάντα που τάραξε τα νερά, όσο καμία άλλη, στην μουσική βιομηχανία στα μέσα των sixties, αυτοί που ανάγκασαν τους μουσικοκριτικούς να εφεύρουν το όρο “industrial punk”, θα βρίσκονται την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Νοεμβρίου Νοεμβρίου στην Αθήνα, στο Gagarin 205 Live Music Space, στο πλαίσιο του 5ου “Athenaeum Cave”, του ετήσιου mod / 60’s happening που πραγματοποιεί το Belle Vue!
Σημειώνουμε πως η δεύτερη ημερομηνία (Σάββατο 7/11) προστέθηκε πριν από λίγες ημέρες αφού τα εισιτήρια της πρώτης βραδιάς έχουν σχεδόν εξαντληθεί.
Πολλά λόγια για τους Sonics δεν χρειάζονται. Μόνο τους τίτλους των πιο γνωστών κομματιών τους να παραθέσεις και έχεις δώσει μια πολύ καλή ιδέα περί τίνος πρόκειται. Είναι το συγκρότημα που έγραψε το “Psycho”, το “Strychnine”, το “Cinderella”, το “The Witch”, το “Boss Hoss”, το “He’s Waitin”, το “Maintaining My Cool”, το “Shot Down”, “Dirty Old Man” και που έκανε γνωστά και άλλα κλασικά τραγούδια σαν το “Have Love Will Travel” και το “Louie Louie”.
Χωρίς αμφιβολία, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα και επιδραστικότερα σύνολα στην ιστορία του rock’n’roll! Τα εξωφρενικά φωνητικά, οι άγριες fuzz κιθάρες, το εκρηκτικό μπάσο, μαζί με το πιο τρελό σαξόφωνο που ακούσαμε ποτέ δημιούργησαν έναν μοναδικό συνδυασμό που, κυριολεκτικά, συγκλόνισε τον κόσμο της μουσικής! Εκείνοι που είναι έχουν δεδηλωμένα επηρεαστεί από αυτούς είναι αμέτρητοι. Από τους Cramps, τους Fuzztones, τους Nomads, τους Dead Boys, τους Fall και τους Last Drive μέχρι τους Nirvana, τους Mudhoney και τους White Stripes, η σειρά των καλλιτεχνών των οποίων ο ήχος οφείλει τα μέγιστα στο μεγάλο αυτό συγκρότημα είναι πραγματικά... απέραντη!

Η τωρινή σύνθεση των Sonics:
Gerry Roslie – φωνητικά / πλήκτρα
Larry Parypa – κιθάρα
Rob Lind – τενόρο σαξόφωνο
Ricky Lynn Johnson (ex-Wailers) – drums
Don Wilhelm (ex-Daily Flash) – μπάσο / φωνητικά

Πριν τις εμφανίσεις τους, επιλέξαμε κάποια συγκροτήματα που νομίζουμε ότι μπορούν να αποδώσουν όσο καλύτερα το Rock ’n’ Roll πνεύμα των ημερών μας στην Ελλάδα. Οι Teenheat από την Αθήνα, με βαθιά επιρροή από τους Sonics αλλά κι από όσους ακολούθησαν στα βήματά τους, οι Barbara Farmers από την Αιδηψό, που φέρνουν τα 60’s στο σήμερα με τον πιο αγνό και αυθεντικό τρόπο, αλλά και οι
Frantic V από τη Θεσσαλονίκη, που μόνο τα χρόνια που σέρνουν πίσω τους αποτελούν εγγύηση για το καλύτερο “ζέσταμα”!
Τα ίδια ισχύουν και για τις δύο μπάντες που θα ανοίξουν τη συναυλία την επόμενη ημέρα. Οι Jacks, από τον Βόλο, και οι Αθηναίοι Yesterday’s Thoughts (παλιές καραβάνες στα γνώριμα... λημέρια του Gagarin 205) θα μας προετοιμάσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα όσα θα ακολουθήσουν με τους Sonics επί σκηνής.
Την μουσική επιμέλεια και τα δύο βράδια θα επωμισθεί το DJ team του Belle Vue, όπως πάντα στις 45 στροφές!
Μετά το τέλος του show της Παρασκευής 6/11, θα ακολουθήσει party, με τα μέλη των Sonics παρόντα, στο Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150 και Βατάτζη, Εξάρχεια). Στα decks θα βρίσκονται οι DJs του Belle Vue (με τα υπέροχα σαρανταπεντάρια τους), παρέα με τους resident DJs των Drink Syndicate.

Εισιτήρια προπωλούνται, προς 30 ευρώ στο Ticket House (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, Αθήνα / Τηλ: 210 3608366), το Metropolis, το Public (Πλατεία Συντάγματος). τον Ιανό (Σταδίου 24), το Closer Alternative Bar (Ιπποκράτους 150), μέσω internet στο www.ticketpro.gr, καθώς και στα Hobo Restaurant και Alobar, στη Λάρισα.
Ακόμη μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήρια σας στο τηλέφωνο 6956904230 (09:00 – 21:00) ή με e-mail στη διεύθυνση bellevuesituation@yahoo.gr πληρώνοντας μέσω paypal στην διεύθυνση info@bellevuesituation.com
Στο ταμείο η τιμή θα είναι 35 ευρώ. Αν έχει μείνει εισιτήριο, πράγμα που φαίνεται μάλλον απίθανο...

Το πρόγραμμα της πρώτης βραδιάς (6/11):
Doors Open 20:00
Belle Vue DJ Set 20:01
Teanheat live! 22:00
The Barbara Farmers live! 22:45
The Frantic V live! 23:30
The Sonics on stage 00:15
Το πρόγραμμα της δέυτερης βραδιάς (7/11):
Doors open 21:00
Belle Vue DJ Set 21:01
The Jacks live! 22:15
Yesterday’s Thoughts 23:00
The Sonics on stage! 00:00

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More