English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Γιάννης Κούτρας, Αντώνης Μιτζέλος @ Κύτταρο Live [6-7, 13-14, 20-21 Νοε.]

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΙΤΖΕΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΚΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΤΑΓΑΚΗ

ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ
Παρασκευή και Σάββατο 6 - 7, 13 - 14, 20 - 21 Νοεμβρίου


Ο Γιάννης Κούτρας, ο ερμηνευτής με τη δική του μεγάλη ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και ο Αντώνης Μιτζέλος, ο δεξιοτέχνης της κιθάρας και δημιουργός σημαντικών τραγουδιών των τελευταίων χρόνων, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα με κύρια χαρακτηριστικά του την ανατρεπτική διάθεση, το κέφι με τη ζωντάνια και την καλλιτεχνική ωριμότητα!

Μαζί τους δύο νέες καλλιτέχνιδες με αξιοσημείωτη μέχρι τώρα πορεία: η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Μαρία Λούκα και η δεξιοτέχνης της λύρας Γεωργία Νταγάκη!

Όλοι μαζί, με τη συμβολή τεσσάρων αξιόλογων μουσικών, (Γ.Τόλιος-τύμπανα ..ex Τρύπες, Χρήστος Βογιατζής - μπάσο, Μάριος Ιωάννου - ακ. Κιθάρα, Διαμαντής Καραγιαννακίδης - πλήκτρα) με την κιθάρα του Μιτζέλου και τη λύρα της Νταγάκη σε πρώτο πλάνο, επιχειρούν ένα μουσικό ταξίδι από τις συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι μέχρι τις μεγάλες στιγμές της διεθνούς ροκ σκηνής και βέβαια τα κομμάτια της προσωπικής τους δισκογραφίας!


ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
έναρξη 22:30 // είσοδος 15e (με ποτό) // επικοινωνία 210 8224134.

2 scary σχόλια:

Ευχαριστω προσωπικα τον Αντωνη για την αμεση ενημερωση και ελπιζω να εχω την ευκαιρια να τον δω στις παραστασεις αυτες.

Αθηναιοι/ες, σπευσατε ;)

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΘΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 13 - 14 ΚΑΙ 20-21 ΝΟΕΜ. ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ (Ε,ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΚΑΡΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!!!ΟΚ?) με αγαπη ΑΝΤΩΝΗΣ."

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More