English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Metallica - Francais Pour Une Nuit [new DVD official info, photo & HQ video]

"Στις 7 Ιουλιου ειχαμε την τιμη να παιξουμε στο Arenes de Nimes, το ιστορικο Ρωμαϊκο αμφιθεατρο στην Nimes της Γαλλιας. Πιστευαμε οτι θα ηταν μια αξιομνημονευτη νυχτα, οποτε ζητησαμε απο τους φιλους μας στην Γαλλια να φερουν ενα συνεργειο και να καταγραψουμε την συναυλια. Το αποτελεσμα ειναι το "Francais Pour Une Nuit", το DVD που περιλαμβανει ολοκληρο το show, συνεντευξεις μαζι μας και 5 βιντεο γυρισμενα απο ΕΣΑΣ, τους θεατες φιλους μας!. Ολα αυτα και πολλα ακομα, θα ειναι διαθεσιμα στις 23 Νοεμβριου 2009." - Metallica

"To Francais Pour Une Nuit ειναι πολυ σημαντικο για εμας καθως οχι μονο γυριστηκε στην Γαλλια, αλλα ολες οι παραμετροι του project αυτου ειναι Γαλλικες καθως το film γυριστηκε, διορθωθηκε με γαλλικη καμερα και σκηνοθετη, το artwork στο εξωφυλλο και το special box set σχεδιαστηκε απο μια Γαλλικη ομαδα. Το μονο μη-Γαλλικο ειναι οι 3 Αμερικανοι και ο ενας Δανος πανω στην σκηνη και οι φωτογραφιες που τραβηχθηκαν απο τον Αγγλο Ross Halfin." - Metallica

To DVD θα ειναι διαθεσιμο στα καταστηματα της Γαλλιας μονο, στο www.metallica.com ή μπορειτε να το παραγγειλετε απο το www.metallicanimes.com Θα υπαρχουν 3 διαθεσιμες εκδοσεις: Η απλη εκδοση DVD με ενα 16σελιδο βιβλιαρακι, η Blu-Ray DVD επισης σε digipack και η Deluxe limited edition box sex που θα περιλαμβανει το DVD, το CD του Death Magnetic, ενα μεγαλο T-shirt, 1 pass, και 5 αποκλειστικες φωτογραφιες.

Αναλυτικα η λιστα τραγουδιων του DVD:
1. Blackened
2. Creeping Death
3. Fuel
4. Harvester Of Sorrow
5. Fade To Black
6. Broken, Beat & Scarred
7. Cyanide
8. Sad But True
9. One
10. All Nightmare Long
11. The Day That Never Comes
12. Master Of Puppets
13. Dyers Eve
14. Nothing Else Matters
15. Enter Sandman
16. Stone Cold Crazy
17. Motorbreath
18. Seek & Destroy

Φυσικα, πριν το παραγγειλετε, κοιταξτε το παρακατω HQ αποσπασμα απο την συναυλια που εξασφαλισαμε:



edit: Επειδη σιγουρα θα εχουμε δραμα οταν αποφασισει καποιο μεγαλο καταστημα να φερει αυτο το DVD στην Ελλαδα σε εξοργιστικη τιμη (θυμιζουμε οτι το Death Magnetic στην coffin εκδοση το ειδαμε στα 120Ε ενω απο παραγγελια μεσω του επισημου Metallica Store εκανε λιγοτερο απο 80Ε μαζι με τα μεταφορικα), προτιμηστε την προ-παραγγελια μεσω του http://www.metallicanimes.com - εμεις το εχουμε ηδη κανει!
edit1: Ειναι πολυ πιθανο, τα παλικαρια να κυκλοφορησουν ακομα ενα DVD απο την περιοδεια τους στο Μεξικο καθως εχουν ηδη μαγνητοσκοπησει τις 3 φανταστικες βραδιες εκει. Βεβαιως, το παρον της Γαλλιας εχει ιδιαιτερη σημασια καθως ειναι το πρωτο DVD που κυκλοφορει το συγκροτημα εδω και μια δεκαετια!

1 scary σχόλια:

Μακαρι να βγαλουν και ενα DVD με τις συναυλιες κλειστου χωρου που εδωσαν σε Αμερικη και Ευρωπη (βλεπε σχολιο για Μεξικο) καθως τα σκηνικα ηταν μοναδικα! η διαθεση των παλικαριων ισως η καλυτερη εδω και χρονια! και το κοινο κοιμισμενο οπως παντα (ισως τελικα το επομενο DVD θα επρεπε να γυριστει στην Ελλαδα ωστε να τους δειξουμε πως γιορταζουμε).

Για να δουμε, για να δουμε.

Οι τυχεροι που εχετε home cinema και ολα αυτα τα μηχανηματα του διαβολου, προτιμηστε χωρις δευτερη σκεψη την εκδοση Blu-Ray.
Οι συλλεκτες, ξερετε τι να κανετε.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More