English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Joss Stone, David Byrne, MGMT & more TBA @ Electron Nights festival (29 Ιον, 6 Ιολ, 8 Σεπτ)

Παρά τα σκαμπανευάσματα του καιρού το καλοκαίρι πλησιάζει γοργά και μαζί του φέρνει άλλο ένα Electron Nights!
Για το 2009 η Άνωση έχει επιλέξει να παρουσιάσει 3 ξεχωριστές συναυλίες για το Αθηναϊκό κοινό με επιλεγμένα ονόματα, αστέρια που θα φωτίσουν με τον δικό τους τρόπο το καλοκαιρινό ουρανό της Αθήνας!

- Δευτέρα 29 Ιουνίου - Joss Stone, Θέατρο Λυκαβηττού
Tο φετινό Electron Nights ξεκινάει με ρομαντική και χορευτική διάθεση! Η Joss Stone, η νεότερη ντίβα της σοούλ, με την μαγευτική φωνή και την εκπληκτική ομορφιά, θα μας χαρίζει μια συναρπαστική βραδυά με τραγούδια από τα 3 πλατινένια της άλμπουμ καθώς και κομάτια από τη νέα της κυκλοφορία "Colour Me Free".
Την συναυλία ανοίγει η σαγηνευτική Sugahspank! μαζί με τους The Swing Shoes, με τις μοναδικές gypsy jazz μελωδίες τους.
Τιμή εισιτηρίου: 50€
Σημεία προπώλησης: www.ticketnet.gr , Public, Virgin Megastores (The Mall), Ticketnet.gr (Κηφισίας 46), Εκδοτήρια ΟΑΚΑ (Λεωφ. Κύμης) και στα ταμεία του Θεάτρου Badminton.
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

- Δευτέρα 6 Ιουλίου - David Byrne, Θέατρο Badminton
Τη σκυτάλη παίρνει ο μοναδικός τραγουδοποιός David Byrne. Στο Θεάτρο Badminton θα απολαύσουμε τραγούδια του, αποτέλεσμα της συνεργασίας του με τον Brian Eno, τόσο από την καριέρα του με τους Talking Heads όσο και από τους δύο δίσκους στους οποίους συνεργάστηκαν, το κλασσικό "My Life In The Bush Of Ghosts" και το συγκλονιστικό "Everything That Happens Will Happen Today".
Μαζί με πολυμελής μπάντα και χορευτές, ας ετοιμαστούμε όλοι για ένα μοναδικό θέαμα!
Τιμές εισιτηρίων: 45, 50, 60, 70€
Σημεία προπώλησης: www.ticketnet.gr , Public, Virgin Megastores (The Mall), Ticketnet.gr (Κηφισίας 46), Εκδοτήρια ΟΑΚΑ (Λεωφ. Κύμης) και στα ταμεία του Θεάτρου Badminton.
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.

- Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου - MGMT + more acts TBA, Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων
Στην Ελλάδα το καλοκαίρι τελειώνει μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου και αν... Αυτό φαίνεται να το ξέρουν πολύ καλά οι MGMT, το πιο hot όνομα της pop με πλήθος βραβείων και κατακτήσεων, οι οποίοι επέλεξαν τον Σεπτέμβριο για να εμφανιστούν στην Αθήνα. Μαζί με επιτυχίες όπως "Kids", "Time To Pretend" και "Electric Feel" είναι πολύ πιθανό να ακούσουμε νέο υλικό από το νέο τους, ακυκλοφόρητο μέχρι στιγμής, άλμπουμ.

Την ηλεκτρική βραδυά που κλείνει το Electron Nights για το 2009 θα πλαισιώσουν και άλλα ονόματα έκπληξη...

2 scary σχόλια:

Η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 29 Ιουνίου, συναυλία της Joss Stone στο Θέατρο Παλλάς αναβάλλεται για τις 2 Σεπτεμβρίου 2009 για τον ίδιο χώρο, εφ' όσων ο Ερρίκος ο 8ος δεν έχει αντίρρηση. Ο λόγος για την αναβολή είναι ότι η Joss συμμετέχει στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "The Tudors" και μία αλλαγή στις ημερομηνίες των γυρισμάτων κατέστησε απαραίτητη την αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας.

Τα εισιτήρια που έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα ισχύουν και για την συναυλία του Σεπτεμβρίου. Αν παρ' όλα αυτά κάτοχοι εισιτηρίων επιθυμούν να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια αυτό θα είναι δυνατόν. Λεπτομέρειες για την εξαργύρωση των εισιτηρίων θα ανακοινωθούν.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More