English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Metallica @ Time Warp of Discovery Channel [HQ videos]


Καθώς είναι η πρώτη μου συνεισφορά ως blogger στους Scary Greeks, ήθελα να έρθω φέροντας ένα δώρο που θα εκτιμούσε και το σπιτικό αλλά και το ακροατήριο!
Πώς είναι όταν πας σε κάποιο σπίτι επίσκεψη φροντίζεις ως Έλληνας να μην πάς με άδεια χέρια, έτσι κι εγώ ήθελα να σας δωρίσω κάτι, παρότι γνωριζόμαστε χρόνια (το πόσα είναι for us to know and others to find out – για να μην προδίδουμε και την ηλικία μας:-) !

Αυτό το πρώτο post είναι περισσότερο ένα heads-up για το συγκεκριμένο επεισόδιο παρά ένα review ολόκληρης της σειράς. Οι Metallica στο Time Warp του Discovery Channel, την Τετάρτη 29 Απριλίου στις 20:00 ώρα Ανατολικής Ακτής ΗΠΑ (03:00 ώρα Ελλάδας ξημέρωμα Πέμπτης 30 Απριλίου) και σε αυθημερόν επανάληψη 20:00 ώρα Ακτής Ειρηνικού ΗΠΑ (06:00 ώρα Ελλάδας πρωί Πέμπτης 30 Απριλίου).

1) Ο James σπαει την κιθαρα του!

2) O Robert Trujillo παιζει το μπασο (απιστευτος!)

3) Ο Kirk Hammett διδασκει (..)

4) Και o Lars χτυπαει τα τυμπανα του (με γυαλια ηλιου?!)

Για extra preview videos (κι αν είστε τυχεροί θα πετύχετε και τη διαφήμιση για το Angels and Demons από το ομώνυμο βιβλίο του Dan Brown με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks) επισκεπτείτε την επίσημη σελίδα του Discovery για τους Metallica: Time Warp.


Σε γενικές γραμμές και με την έγκυρη υπογραφή του Discovery Channel, η σειρά παίρνει από τις ερωτήσεις και τις απορίες που βρίσκονται στο μυαλό όλων μας (και με προτάσεις από το φιλοθεάμον τηλε-κοινό που στέλνει τις προτάσεις του) και προσφέρει οπτικοποιημένες απαντήσεις σε αργή κίνηση! Τι, πώς, πού, πότε, γιατί, συμβαίνει με τη γλώσσα του σκύλου που πίνει νερό, το πρόσωπο που τρώει μπουνιά, το αυγό που πέφτει στον ανεμιστήρα ή το μήλο που δέχεται μια σφαίρα;?! Αν σας απασχολούν τέτοιες ερωτήσεις μπορείτε (εκτός από την αναζήτηση επαγγελματικής υποστήριξης) να παρακολουθήσετε την εκπομπή αυτή για να βρείτε-δείτε τις απαντήσεις που γυρεύετε!
Στην τελευταία εκπομπή ασχολήθηκαν με τους αερόσακους και τα αέρια τους για το πώς η συνεργασία τους πρέπει να είναι τέλεια κι αρμονική για την προστασία μας. Για να τεστάρουν την ομοιόμορφη κατανομή της πίεσης τινάξανε μια τούρτα στον αέρα ώστε να μπορούν να καταγράψουν την πορεία των ιπτάμενων κομματιών! Φαντασία, επιστήμη, αργή κίνηση και χαμένο φαγητό!
Στην επόμενη εκπομπή φιλοξενούν τους αγαπημένους σας Metallica! Αν θέλετε να δείτε τι συμβαίνει στους μουσικούς, στα μουσικά όργανα, στα μαλλιά η τα σάλια όταν παίζουν τότε δείτε το! Δείτε το είναι μια κουβέντα βέβαια, διότι για να έρθει στην Ελλάδα δημόσια και δωρεάν (πιθανότατα από το Σκαϊ όπως τόσα άλλα του Discovery) σαν σειρά και σαν επεισόδιο ίσως περάσει λίγος καιρός! Από την άλλη μπορείτε να το αναζητήσετε στο συνδρομητικό της Nova ή στην τηλεόραση της On Telecoms! (Και όσοι νομίζουν ότι κάνω διαφήμιση για τους προαναφερμένους bite me:-)
Με επόμενα posts θα επανέλθω πάλι από Discovery για τα Deadliest Catch (ξεκίνησε η νέα σεζόν εδώ αλλά μπορείτε να δείτε πιο παλιές στο Σκαϊ), Dirty Jobs, Man vs. Wild (κλεφτές ματιές στο Σκαϊ), How Its Made, MythBusters (εδώ και πολύ καιρό στο Σκαϊ) και το ολοκαίνουργιο Pitchmen! Παρεμπιπτόντως και by the way που λένε καθώς έχει και Tech review το Scary Greeks θ’ αναφερθώ στην On Telecoms, κι επίσης θα προσφέρουμε και ματιές στο Θέατρο! Dont hold me against my word though, διότι ο χρόνος είναι περιορισμένος και γι’ αυτό δε δίνουμε και time plan!

Από Chapel Hill, North Carolina (Home of the 2009 NCAA Basketball National Champions) για τους Scary Greeks,

Στέλιος

3 scary σχόλια:

Καθως δεν υπαρχει ενα συγκρίσιμο μετρο στην παρουσιαση, δεν ειναι ευκολο να εντυπωσιαστει καποιος απο τα slow motion videos..

Καθως θα βλεπετε τον Trujillo να τραβαει τις νοτες μια-μια, απλα σκεφτειτε πως η ταχυτητα του βιντεο ειναι ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ οσο χρειαζεται για να δειξει την ταχυτητα μιας σφαιρας να διαπερναει ενα μηλο..

Merci Στελιο! Παρα πολυ ενδιαφερον :D

Episis they revisited to atyxima pou eixe o Hetfield to 1992 sto Montreal to opoio tou epefere sobara egkaumata sto xeri - antikatestisan ton idio omos me ena xoiromeri sto opoio ki o idios de distase na symmetasxei (para to psyxologiko trauma tou parelthontos) aleifontas to me saltsa afou to krypsalisan!
Se genikes grammes endiaferousa ekpompi stin opoia asxolithikan kai me alla pragmata kyrios gia ti symperifora alysoprionou otan epitithetai se peponia, karpouzia, melitzanes, boukalia byras, kormo dentrou kai pagokolona gia skalisma agalmaton!

Δεν μπορω να το φανταστω ομως σιγουρα θα "κατεβασω" την εκπομπη για να το δω.

Το 1992 ο Het ειχε παθει σοβαρη ζημια και για αρκετα μεγαλο διαστημα δεν μπορουσε να παιξει κιθαρα. Δυναμη χαρακτηρα που καταφερε να το ξεπερασει.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More