English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Δείτε πρώτοι το ολοκαίνουριο iphone 2.0!

1η περίπτωση:

2η περίπτωση:

3η περίπτωση:

4η περίπτωση:

5η περίπτωση:

6η περίπτωση:

7η περίπτωση:

8η περίπτωση:

9η περίπτωση:

10η περίπτωση:

Φυσικά κανένα από τα παραπάνω σχέδια δεν αντιπροσωπεύει το επερχόμενο Iphone 2.0 το οποίο περιμένουμε με αγωνία κατά το καλοκαίρι. Η Apple δεν διέρευσε τίποτα και ούτε προκείται να κάνει κάτι τέτοιο δυστυχώς. Τα παραπάνω αποτελούν έργα διαφόρων χρηστών που συμμετείχαν σε ένα διαγωνισμό σχεδιασμού με θέμα.. φυσικά το καινούριο iphone. Βάρβαρο teaser έτσι?

Παντως ολα τα παραπανω εχουν καποια κοινα στοιχεια που αποτελουν καημο των φιλων της Apple..
Για παραδειγμα αναφερω την μνημη των 32GB, την δευτερη καμερα για video-call και τον νεο φωτογραφικο φακο 3,2 ή 5 mpixel με δυνατοτητα video..

Αν προσθεσουμε σε αυτα την υποστηριξη ελληνικων που λειπει απο το παρον iphone 3G αλλα και καποιες μικρο-ατελειες που ναι μεν λυνονται με καποια προσθετα προγραμματα ή/και jailbreak, αλλα.. (οπως πχ το περιφημο copy-paste), τοτε παρατηρουμε οτι τελικα δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ του υπαρχοντος μοντελου με αυτο του "ιδεατου".

Υπομονη gadget - maniacs!

2 scary σχόλια:

Κάποια από τα mock-ups είναι πολύ καλύτερα από το τελικό σχήμα που θα έχει το νέο iPhone όταν με το καλό κυκλοφορήσει, είμαι σίγουρος.

Ακόμα και αν αφήσουμε όμως κατά μέρος το σχεδιαστικό κομμάτι, από πλευράς δυνατοτήτων δεν υπάρχει κάτι που να λείπει από άποψη software.

Ναι σε μια καλύτερη κάμερα, ναι σε μια δεύτερη κάμερα, ναι σε μεγαλύτερη χωρητικότητα αλλά κυρίως NAI στην απελευθέρωση του iTunes και του λογισμικού για να απολαμβάνουν όλοι οι χρήστες τα πλεονεκτήματα που ήδη απολαμβάνουν οι jailbreakers.

Εν αναμονή...

Συμφωνα παντως και με την παρουσιαση μας: http://scarygreeks.blogspot.com/2008/12/iphone-review_18.html αλλα και τα εκατονταδες σχολια στα διαφορα fora οντως δεν υπαρχει κατι το οποιο να μην γινεται με "λιγη" βοηθεια (λεγε με και jailbreak).

Παντως, εαν βγει ενα σεξυ νεο iphone με "διορθωση" στα 2-3 μικρο πραγματα που σημειωθηκαν ως αρνητικα, τοτε ειμαι απολυτως σιγουρος οτι η Apple θα λαβει και επισημα ενα αρκετα μεγαλο κομματι απο την πιττα των εταιρειων κινητης τηλεφωνιας, ισως αναμεσα και σε Nokia - SonyEricsson..

Οσον αφορα τον σχεδιασμο, ισχυει το "λιττο και περιεκτικο" ετσι?

Το μονο που ελπιζω ειναι να μην εχει μικροτερη οθονη οπως φημες θελουν την κυκλοφορια ενος iPhone mini που θα ειναι ακομα πιο προσιτο στον μεσο καταναλωτη.
Σε αυτη την περιπτωση, στανταρ παω για το iPhone 3G οπως σου ειχα πει!

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More