English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Vista Service Pack 2 @ Απρίλιο 2009?

Μόλις μερικές εβδομάδες έχουν περάσει από τη στιγμή που ο γίγαντας από το Redmond διέθεσε την πρώτη beta έκδοση των Windows 7 στους testers ανά τον κόσμο, και τώρα έρχεται η ώρα του Service Pack 2 για τα Windows Vista. Τι προσπαθούν να προλάβουν?



Η Microsoft έχει βάλει στόχο να πείσει όσους περισσότερους πελάτες είναι δυνατόν, ώστε να μεταβούν στην πλατφόρμα των Windows Vista και να μην περιμένουν μέχρι την έλευση του νέου λειτουργικού. Για το λόγω αυτό στοχεύει στο να δημιουργήσει άμεσα το Service Pack 2 για τα Windows Vista και τα 2008 Server Edition. Σύμφωνα με πληροφορίες, το release candidate πρόκειται να δεί επίσημα το φως της ημέρας κάπου το Φεβρουάριο του 2009, ενώ οι κατασκευαστές θα λάβουν επίσημα την δικιά τους έκδοση τον Απρίλιο. Από εκεί και πέρα, θα είναι ζήτημα μερικών εβδομάδων μέχρι την επίσημη διάθεση του SP2 προς τους καταναλωτές.

Το εν λόγω πακέτο αναβάθμισης θα περιλαμβάνει όλα τα patches/fixes του Service Pack 1, καθώς και αλλαγές που έχουν να κάνουν με την έλευση νέου hardware στην αγορά και θα αναδεικνύουν:

  • Windows Search 4.0 for faster and improved relevancy in searches
  • Bluetooth 2.1 Feature Pack supporting the most recent specification for Bluetooth technology
  • Ability to record data on to Blu-Ray media natively in Windows Vista
  • Windows Connect Now (WCN) to simplify Wi-Fi configuration
  • UTC timestamps support for the exFAT file system to allow correct file synchronization across time zones
πηγη: enthusiastscorner.com

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More