English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Metallica - νεα σκηνικα (new stage design @ 2008-09)

Το Pulse of Radio αναφερει οτι οι Metallica ξεκινουν την πρωτη σε 4 χρονια, περιοδεια κλειστης αρενας στην Β. Αμερικη, σημερα, 21 Οκτ στην Αριζονα.

Το συγκροτημα διοργανωσε ενα σοου - "προβα ντυσιματος" για 1200 φιλους, οικογενεια και μελη του fan club την προηγουμενη Παρασκευη, αποκαλυπτοντας τα νεα σκηνικα!

Ο Lars Ulrich απαντησε στο τι πρεπει να περιμενουν οι fans αυτη την φορα. "Δεν προκειται να τα αποκαλυψω ολα αλλα μπορω να σας πω οτι, καθως δεν πρεπει να παραμεινει μυστικο, για αλλη μια φορα θα παιζουμε τριγυρω, στην μεση κτλ".

"Εχουμε μια διαφορετικη σκηνη - αυτη ειναι η τεταρτη φορα που παιζουμε σε κλειστο χωρο και για αλλη μια φορα, ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Ειναι εντελως διαφορετικο απο οτι εχουμε κανει στο παρελθον και θα υπαρχει ενα τεραστιο πλεγμα φωτισμου απο πανω μας, με καποια εξτρα cool πραγματα. Ειναι πραγματα υπεροχο!"

edit: Εαν δεν εχετε δει το dvd του Live Shit (Binge & Purge) ή ακομα και το Cunning Stunts, σπευσετε. Προκειται για ακρως φαντασμαγορικα σκηνικα με θεαματικα εφε και πραγματικα δυναμικο φωτισμο. Ας ελπισουμε οτι δεν θα τσιγκουνευτουν οι Ελληνες διοργανωτες οταν αποφασισουν να φερουν τους Metallica στην χωρα μας και παλι. Αξιζει!

2 scary σχόλια:

ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ ΘΕΛΩ τωρα στην Ελλαδα!

... και μακαρι να βγαλουν νεο DVD με αυτα τα σκηνικα. Tο σκεφτομαι ηδη.. DTS ηχος και "The Day That Never Comes"..

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More