English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Depeche Mode - Tour Of The Universe 2009 & Terra Vibe, Athens (May 2009)

Depeche Mode (Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher) ανακοίνωσαντην νέα Ευρωπαϊκή περιοδεία τους ‘Tour of the Universe 2009’ στα πλαίσια τη οποίας θα εμφανιστούν και στην Ελλάδα, ξεσηκώνοντας για ακόμα μία φορά το κοινό, στις 12 Μαίου στο Terra Vibe Park! .
Αυτή τη στιγμή το γκρουπ βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο 2009.
Οι Depeche Mode προσδοκώντας ανυπόμονα την συνέχεια της ‘Playing The Angel’ περιοδείας, θα κυκλοφορήσουν το 12ο άλμπουμ μιας απόλυτα επιτυχημένης καριέρας 28 χρόνων, με συνολικές πωλήσεις άνω των 75 εκατομμυρίων αντιτύπων.

Η επιτυχία θα συνεχιστεί με την περιοδεία ‘Tour of the Universe 2009’, που σίγουρα θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα παγκοσμίως μουσικά highlight της επόμενης χρονιάς!
Ξεκινώντας από το Ισραήλ στις 10 Μαΐου, θα είναι η πρώτη φορά που οι Depeche Modeθα κατακλύσουν τα στάδια 28 πόλεων σε 22 χώρες, πριν την τελευταία τους εμφάνιση, στις 11 Ιουλίου, στο Superbock Super Rock Festival του Πόρτο, στην Πορτογαλία.
Στην Ελλάδα θα εμφανιστούν για μία μόνο βραδιά στις 12 Μαΐου, στο Terra Vibe Park.
Οι Depeche Mode με αδιαμφισβήτητα μία από τις εντυπωσιακότερες σκηνικές παρουσίες, θα εμφανιστούν live σε 1,3 εκατομμύρια κοινό κατά τη διάρκεια της πολύ - αναμενόμενης περιοδείας ‘Tour of the Universe 2009’. Θα είναι η πρώτη φορά που θα εμφανιστούν πάλι μετά από την περιοδεία ‘Playing the Angel’, η οποία έσπασε κάθε ευρωπαϊκό ρεκόρ με πωλήσεις άνω των 1,8 εκατομμυρίων εισιτηρίων στη διάρκεια 87 συναυλιών.
Η τελευταία στάση της ‘Playing The Angel’ περιοδείας ήταν το Terra Vibe Park(1η Αυγούστου 2006, Αθήνα), όπου οι Depeche Modeέδωσαν μία εντυπωσιακή sold outσυναυλία, στη μέση του καλοκαιριού! Η προγραμματισμένη τελευταία συναυλία της περιοδείας ‘Playing The Angel’ θα πραγματοποιούνταν στις 3 Αυγούστου στο Hayarkon Park, Tel Aviv, αλλά, λόγω του επικείμενου πολέμου, το γκρουπ αναγκάστηκε να την ακυρώσει. Το Ramat Gan Stadium θα προσφέρει το 2009, στην ‘Tour of the Universe 2009’ την κατάλληλη σκηνή για την φαντασμαγορική επιστροφή των Depeche Mode.
TOUR OF THE UNIVERSE 2009
May
Sun 10th TEL AVIV, Ramat Gan Stadium Israel
Tue 12th ATHENS, Terra Vibe Park Greece
Thu 14th ISTANBUL, Santral Istanbul Turkey
Sat 16th BUCHAREST, Park Izvor Romania
Mon 18th SOFIA, Vasil Levski Stadium, Tuborg Greenfest Bulgaria
Wed 20th BELGRADE, USCE Parc, Tuborg Greenfest Serbia
Thu 21st ZAGREB, Arena, Tuborg Greenfest Croatia
Sat 23rd WARSAW, Gwardia Stadium Poland
Mon 25th RIGA, Skonto Stadium Latvia
Wed 27th VILNIUS, Zalgirio Stadionas Lithuania
Sat 30th LONDON, O2 Arena UK

June

Tue 2nd HAMBURG, HSH Nordbank Arena Germany
Thu 4th DUSSELDORF, LTU Arena Germany
Sun 7th LEIPZIG, Zentralstadion Germany
Wed 10th BERLIN, Olympiastadion Germany
Fri 12th FRANKFURT, Commerzbank Arena Germany
Sat 13th MUNICH, Olympiastadion Germany
Tue 16th ROME, Stadio Olimpico Italy
Thu 18th MILAN, Stadio San Siro Italy
Sat 20th WERCHTER, TW Classic Festival Belgium
Mon 22nd BRATISLAVA, Inter Stadium Slovakia
Tue 23rd BUDAPEST, Puskas Ferenc Stadium Hungary
Thu 25th PRAGUE, Slavia Stadium Czech Republic
Sat 27th PARIS, Venue TBC France
Tue 30th COPENHAGEN, Parken Stadium Denmark

July

Thu 2nd BERGEN, Koengen Norway
Fri 3rd ARVIKA, Arvika Festival Sweden
Sat 11th PORTO, Superbock Super Rock Festival Portugal

Για να δείτε την ανακοίνωση της περιοδείας, επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες: www.depechemode.com/ www.livenation.eu/depechemode

TOUR OF THE UNIVERSE
12 MAY2009, TERRAVIBE PARK, ATHENS

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει στις 24 Οκτωβρίου

Tιμές εισιτηρίων:
Pl1 100 euro Ειδικά διαμορφωμένη περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής για καθήμενους και όρθιους και εξασφάλιση θέσης παρκινγκ με την αγορά κάθε3ων εισιτηρίων
Pl2 80 euro Oρθίων, ειδική περιοχή μπροστά από τη σκηνή (pitch A)
Pl3 60 euro Ορθίων γενική είσοδος

Σημεία Προπώλησης:
Ticket House
Αθήνα – Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) / 210 3608366
Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102 / 2310 264880
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:30-18:00
Σάββατο: 10:30-16:00
Online sales: www.ticketpro.gr

2 scary σχόλια:

Αιφνίδια αναβολή της εμφάνισης των Depeche Mode λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Dave Gahan. Αναμένουμε νεότερα για την κατάσταση του τραγουδιστή, ελπίζοντας πως αυτή θα επιτρέψει την εμφάνιση του συγκροτήματος στις 13/05/09. Η συναυλία αναβλήθηκε σήμερα, 12/05/2009, στις 21.00, ενώ το συγκρότημα και ο ίδιος ο καλλιτέχνης βρίσκονταν ήδη στο χώρο.

Το ιατρικό προσωπικό του Terra Vibe Park αφού εξέτασε τον Dave Gahan συνέστησε άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του εκπροσώπου του συγκροτήματος:

"Sorry to say the show is cancelled.
Dave Gahan is ill. We’ve had a doctor in to see him backstage and unfortunately the doctor’s advice is that Dave cannot perform. In fact he is now on his way to hospital for a check up. Dave really wanted to be well enough to perform and apologizes for letting you fans down.
We are hopeful Dave will recover by tomorrow and that we can re-schedule the show for tomorrow but we will only know this tomorrow so listen for public announcement on radio and internet tomorrow."

Η παραγωγή θα μείνει στημένη και η ελπίδα όλων είναι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να εμφανιστεί αύριο 13/05/09 στο Terra Vibe Park.

H DiDi Music θα ήθελε να ευχαριστήσει τους δεκάδες χιλιάδες θεατές των DM, για την άψογα πολιτισμένη συμπεριφορά τους σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η Didi Music ζητά από τους θεατές της συναυλίας να κρατήσουν τα αποκόμματα των εισιτηρίων τους, τα οποία θα εξασφαλίσουν και την είσοδό τους στον χώρο, εφόσον η συναυλία διεξαχθεί στις 13/05/2009. Όλοι ευχόμαστε καλή ανάρρωση στον Dave και ανυπομονούμε να τον δούμε στο Terra Vibe Park αύριο.

Μείνετε συντονισμένοι στο site της εταιρίας www.didimusic.gr και στα ΜΜΕ.

(Δελτιο Τυπου)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ DEPECHE MODE 12 ΜΑΙΟΥ 2009 Η επιστροφή των χρημάτων για τα εισιτήρια της συναυλίας των DEPECHE MODE, της 12ης Μαΐου 2009 που αναβλήθηκε και για όσους δεν επιθυμούν να παρακολουθήσουν την συναυλία σε νεώτερη ημερομηνία που θα γίνει γνωστή σύντομα, θα πραγματοποιηθεί από το TICΚET HOUSE Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς) και από το TICKET HOUSE Θεσσαλονίκης, (Μητροπόλεως 102) από το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 έως και το Σάββατο 20 Ιουνίου 2009.

Μέρες και ωράρια λειτουργίας:

Αθήνα:

Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30
Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00

Θεσσαλονίκη:

Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30
Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαργύρωση των εισιτηρίων είναι:

* To εισιτήριο για όσους δεν ακυρώθηκε
* Το απόκομμα του εισιτηρίου με την ονομαστική τιμή και το λογότυπο του συγκροτήματος για όσους είχαν μπει στο χώρο και το εισιτήριο τους είχε ακυρωθεί.



Διαβάστε πλήρης ανακοίνωση στο www.didimusic.gr

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More