English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

AC/DC - "Rock N Roll Train" single official video (from new album "Black Ice")

Οι AC/DC επιστρεφουν με ολοκαινουρια δουλεια που τιτλοφορειται Black Ice. Το αλμπουμ ηχογραφηθηκε στο Βανκουβερ μεσα σε μολις 8 εβδομαδες με παραγωγο τον Brendan O'Brien (Pearl Jam, Bruce Springsteen, Velvet Revolver). Θα κυκλοφορησει στις 20 Οκτωβριου με 3 συλλεκτικα εξωφυλλα και θα περιλαμβανει τα εξης τραγουδια:

01. Rock 'N Roll Train
02. Skies On Fire
03. Big Jack
04. Anything Goes
05. War Machine
06. Smash 'N Grab
07. Spoilin' For A Fight
08. Wheels
09. Decibel
10. Stormy May Day
11. She Likes Rock 'N Roll
12. Money Made
13. Rock 'N Roll Dream
14. Rocking All The Way
15. Black Ice

Το Rock N Roll Train ειναι το πρωτο single και ειναι διαθεσιμο στους ραδιοφωνικους σταθμους απο τον Αυγουστο, εχοντας λαβει αρκετα θετικα σχολια ανα τον κοσμο. Το βιντεο του μπορειτε να το δειτε αμεσως παρακατω:





Ειναι καλο να σημειωσουμε πως το παρον αλμπουμ εχει ερθει στα χερια μας εδω και λιγες ημερες, 2 εβδομαδες πριν την επισημη κυκλοφορια του. Ειναι οντως δυναμικο και ανταξιο του ονοματος του συγκροτηματος καθως κινειται σε γνωστα rock μονοπατια.

Οι AC/DC εχουν ξεκινησει την Black Ice World Tour και οι πρωτες 18 συναυλιες εγιναν sold out μεσα σε λιγες ημερες! Ευχη ολων να δουμε την χωρα μας στην γνωστη λιστα της περιοδειας.

1 scary σχόλια:

Το Black Ice και το Death Magnetic θα αναμετρηθουν για τον καλυτερο δισκο της χρονιας οπως δηλωσαν αρκετοι κριτικοι. Θα συμφωνησω μαζι τους και απλα θα πω πως σιγουρα ειναι ενας δισκος τον οποιο αξιζει να αγορασετε για την συλλογη σας.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More